Resultaten voor melkchocolade

Kleine chocoladecake van melkchocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/kleine-chocoladecake-melkchocolade

... Kleine chocoladecake van melkchocolade 4 kleine cakes 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 8 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 3 eieren 80 g suiker 1 eetlepel bloem 150 g melkchocolade 40 g boter Bereiden Verwarm de oven voor tot ...

Chocoladetruffels | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladetruffels-0

... het beslag en spuit bolletjes op een bakplaat of leg bolletjes met een lepel op de bakplaat. Laat opstijven in de frigo. Smelt de melkchocolade ‘au bain-marie’. Haal de opgesteven bolletjes door de gesmolten melkchocolade. Laat goed uitlekken. Wentel ze in het gewenste korstje: pistachenoten, chocoladehagel, kokos,… Ingrediënten 1 dl room 100 gr boter 200 gr pure chocolade versiering cacaopoeder kokosschilfers 200 gr melkchocolade pistachenoten chocoladeschilfers ...

Malteservierkantjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/malteservierkantjes

... n de koelkast opstijven. Voor de garnering: Laat de melk- en de witte chocolade afzonderlijk smelten. Strijk een laagje gesmolten melkchocolade over het oppervlak van de afgekoelde cake (dit laagje moet als lijmmiddel dienen). Strooi de gehakte Maltesers en tarwekoekjes over de laag gesmolten melkchocolade. Garneer met lijntjes gesmolten witte chocolade en melkchocolade; gebruik daarvoor een theelepel of papieren puntzakjes. Snij met een scherp mes en vierkantjes en dien op. Ingrediënten 100 gr ongezouten boter 200 gr melkchocolade 3 el glucosestroop 225 gr grof verkruimelde tarwekoekjes 225 gr Maltesers, grof gehakt Garnering 100 gr Maltesers, grof gehakt 50 gr tarwekoekjes, grof gehakt 50 gr witte chocolade 50 gr melkchocolade ...

Pralines maken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pralines-maken

... goed rond. Giet de chocolade er terug uit en schraap de overtollige chocolade eraf. Zet in de koelkast gedurende 1 uur. Smelt de melkchocolade samen met de room in een steelpannetje op een middelmatig vuur. Voeg de nootjes toe, roer goed door en laat afkoelen in de koelkast. Haal de pralinevorm uit de koelkast en vul deze met de pralinépasta. Giet de rest van de gesmolten pure chocolade over de vorm en schraap af. Laat een uur opstijven in de koelkast. Ingredi ...

ALDI België - Tiramisu

http://nl.aldi.be/aldi_tiramisu_587.html

... bestrooi hiermee het gerecht. Laat enkele uren of een nachtje rusten in de koelkast. Tip: Je kan de pure chocolade vervangen door melkchocolade, melkchocolade met nootjes of cacaopoeder. Je kan dit in een grote schotel of in individuele porties bereiden. ...

Chocoladefondue klassiek - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/chocoladefondue/chocoladefondue-klassiek

... v 8 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 125 ml slagroom 2 eetlepels Kirsch, Triple Sec of cognac 280 g melkchocolade, liefst Zwitserse, gehakt vruchten zoals gedroogde ananas, mango en appel, verse peren, aardbeien, of partjes mandarijn lange vingers en soesjes Bereiden Verhit in een au bain-mariepan boven sudderend water de slagroom en likeur of co ...

Lolly's voor warme melk | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lollys-voor-warme-melk

... Lolly's voor warme melk - Voor hazelnoot-melkchocolade:Tempereer de chocolade Roer de hazelnootpasta door de chocolade Giet de chocolade in de siliconen vormpjes (20gr in ieder vormpje)Steek een houten ijsstokje in de chocolade en laat de lolly's in de koelkast 15 min. opstijven ...

Uit de keuken van Levine: Melkchocolade pudding

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/06/wij-eten-niet-zo-vaak-toetjes.html

... et zo vaak toetjes. Niet dat we ze niet lusten, maar ja ….. de toetjes die ik lekker vind zijn nogal calorierijk. Neem nou deze melkchocoladecustardpuddingmetslagroom ….. als je het snel zegt klinkt het niet zo erg, maar als je de calorieën gaat tellen schrik je je een hoedje. Ik heb ze overigens niet ...

Chocoladekoekjes met twee soorten chocolade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladekoekjes/chocoladekoekjes-twee-soorten-chocolade

... 0 g gezouten boter 120 g pure chocolade 300 g suiker 3 eieren, losgeklopt 120 g bloem 1½ theelepel bakpoeder 120 g cacao 120 g melkchocolade, in stukjes van ca. 1 cm gehakt Bereiden Verwarm de oven voor op 170 °C.Laat de boter met de pure chocolade smelten in een magnetron of au bain-marie.Laat 30 minuten afkoelen voor je de suiker en de losgeklopte eieren erdoor schept. Voeg de bloem, het bakpoeder en de cacao toe. Meng goed. Schep er de stukjes m ...

Chocoladecake met karamelsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/chocoladecake-met-karamelsaus

... rijk die met het chocoladeglazuur. Leg de tweede cake erbovenop en werk af met het glazuur. Breek voor de karamelsaus de witte en melkchocolade in kleinere stukken. Laat 100 g suiker karamelliseren in een hoge pan, blus af met gezouten hete room en laat even doorkoken. Giet dit door een zeef op het chocolademengsel. Doe de karamel in een spuitzak, zet koel weg en laat een half uurtje voor het serveren op temperatuur komen. Serveer de cake met een bolletje vanille-ijs en enkele sinaasappelpartjes. Werk af met de karamelsaus. Ingrediënten 390 g bloem 400 g kristalsuiker 10 g bakpoeder zout 100 g ongezoet cacaopoeder 320 ml arachideolie 380 ml yoghurt 3 grote eieren 2 tassen sterke koffie 1 pakje vanillesuiker 680 g pure chocolade 450 ml room 25 g witte chocolade 75 g melkchocolade 2 sinaasappelen vanille-ijs ...