Resultaten voor pasta scampi mosselen
Pasta met mosselen en courgette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-met-mosselen-en-courgette
... pasta met mosselen en courgette - Kook de pasta beetgaar. Stoom de mosselen gedurende 1 minuut op 120 graden beetgaar. Hak de look fijn en stoof hem aan met de versneden sjalot en de fijngehakte rozemarijn. Snijd de courgette in blokjes en voeg deze eraan toe. Haal ...
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/zeeuwse-mosselen-op-zn-italiaans
... sselen er bij doen en het deksel op de ketel zetten. De mosselen laten open gaan en dan blussen met de witte wijn. Ondertussen de pasta al dente koken in gezouten water. De peterselie en tomaatjes bij de mosselen doen en even laten mee sudderen. pasta afgieten en samen in de pan met de mosselen doen. pasta nog even laten mee sudderen. Ingrediënten 1 teentje look 20 cl witte wijn olijfolie vers ...
Jeroen Meus - Pasta met venkel, mosselen en pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-venkel-mosselen-en-pastis
... pasta met venkel, mosselen en pastis - Aan zee kookt Jeroen natuurlijk graag met mosselen. Een pasta met mosselen, pastis, venkel en kruidenkaas bijvoorbeeld. Snel klaar en echt zomers! - Was de mosselen een paar keer in koud water zodat al het zand verwijderd ...
Papardelle met Zeeuwse mosselen en pastissaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/papardelle-met-zeeuwse-mosselen-en-pastissaus
... beetje boter en pers er een teentje look bij. Kruid met peper en zout. Doe de mosselen erbij en zet het deksel op de pot. Kook de pasta al dente in gezouten water en doe er een klontje boter bij. Schud de mosselen op. Als de mosselen gaar zijn, voeg je de pastis en de room toe. Schud de mosselen nog eens op, zodat de saus goed gemengd is. Doe de mosselen bij de pasta, en meng onder mekaar. Werk af met peterselieplukjes. Ingrediënten 2 kg Zeeuwse mosselen 400 gr verse papardelle 2 venkel 1 grote ui teentje look 2 el Pastis 1 dl room ¼ knolselder peper & z ...
Pasta met scampi's en rode pesto
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s-en-rode-pesto
... scampi's, verwijder het darmkanaal en snij ze in een vlindertje. (middendoor van de brede bovenkant tot halfweg de scampi)Kook de pasta beetgaar in gezouten water.Bak intussen de scampi's in een klontje boter rosé. Ze mogen net niet meer glazig zijn, dus zet het vuur op tijd uit. Kruid ze met z+p.Bak een handje pijnboompitten kort in een droge pan. Opgepast, want dat gaat snel!Giet de pasta af maar bewaar een scheutje kookvocht. Een scheutje als ml.Doe in de pot van de pasta 1 potje verse tomatentapenade of rode pesto en 50 ml room. Warm even op ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s
... e rug en verwijder het darmkanaal.) Wij snijden ze graag half in zodat ze op een vlinder lijken. Dat oogt mooi op je bord.Kook de pasta net beetgaar in gezouten water met een 0.5 blokje bouillon.Snij de sjalot en 2 t look zeer fijn en stoof dit in 2 el olie.Voeg een extra el olijfolie toe en bak de scampi aan. Doe dit slechts 2 à 3 minuten zodat de scmapi's net niet meer glazig zijn. Draai ze dus na 1 minuut al even om.Voeg tijdens het bakken z+p toe en kruid volgens goesting. (Wij kruiden met Italiaanse kruiden.)Gi ...
Scampi met Breydelspek en tomatensalsa | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-met-breydelspek-en-tomatensalsa
... en gehakte koriander. Grill de scampi's op een barbecue of in een grillpan. Serveer met de salsa en eventueel een beetje rijst of pasta. Ingrediënten 20 dunne sneetjes breydelspek 20 scampi's 4 tomaten 4 smaakstix citrus-rosemary (te verkrijgen bij Aveve), of roze ...
Scampi in tomatenroomsaus met pasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/scampi-in-tomatenroomsaus-met-pasta
... scampi in tomatenroomsaus met pasta - Pel scampi tot je ca 500 gr hebt (indien je ze niet gepeld hebt gekocht) en verwijder het darmkanaal. Snij de ui fijn en pel een lookteentje. Smelt boter en bak de scampi's in een pan of wok. Kruid met zout en peper. Haal ze uit ...
Pasta putanesca met victoriabaars, garnalen en mosselen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/pasta-putanesca-met-victoriabaars-garnalen-en-mosselen
... n en tomaat toe. Voeg tagliatelle toe en laat alles op een zacht vuurtje stoven. Bak in de pan de victoriabaars gaar. Voeg bij de pasta basilicum en kruid met peper en zout. Schik de pasta in een diep bord en leg er bovenop een stukje victoriabaars. Werk af met grijze garnalen. Ingrediënten 4 olijven gehakt 4 basilicum (grof gehakt) 100 gr grijze garnalen 16 mosselen 8 ansjovisfilets (ongezouten) 4 mooie stukken victoriabaars 600 gr tagliatelle (ko ...
Scampi in roze roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus
... tenbouillon bij en een koffielepeltje tomatenpuree. Giet de room erbij en laat alles opkoken. Werk af met peterselie. Serveer met pasta of rijst. Ingrediënten 1 th lepel tomatenpuree 1 dl kreeftenbouillon 2 dl witte wijn 24 dikke scampi een klontje boter 1 dl room peterseli ...