Resultaten voor scampi's in kruidenboter en pasta
Brochette van scampi's, Sint-jakobsnootjes en spek met kruidenboter | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochette-van-scampis-sint-jakobsnootjes-en-spek-met-kruidenboter
... Brochette van scampi's, Sint-jakobsnootjes en spek met kruidenboter - Rol de sint-jakobsschelpen en scampi's op in het spek en steek ze op een brochette. Cutter de boter met de look, peterselie, sjalot en een scheutje Pastis. Schik op aluminiumfolie en rol op tot een worst. ...
Pasta met scampi's en rode pesto
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s-en-rode-pesto
... pasta met scampi's en rode pesto Oh wat is dit lekker!De scampi’s net niet meer glazig gebakken. Pasta. Parmezaan erover. Een schep rode pesto... Zo eenvoudig en zo lekker. En heb je liever groene pesto? Zo hebben we ook een receptje.Ingrediënten:Bereidingswijze:Ontdooi ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s
... pasta met scampi's Oh wat is dit lekker!De scampi’s net niet meer glazig gebakken. Pasta. Parmezaan erover. Een schep groene pesto... Zo eenvoudig en zo lekker.Ingrediënten:Bereidingswijze:Ontdooi de scampi en maak ze schoon. (maak een insnijding over de rug en verwijder ...
Scampi met Breydelspek en tomatensalsa | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-met-breydelspek-en-tomatensalsa
... Scampi met Breydelspek en tomatensalsa - Pel de scampi's en ontdoe van het darmkanaal. Wikkel alle scampi's in een sneetje Breydelspek en steek op de smaakstix. Laat 20 minuten rusten in de koelkast. Pel de tomaten en haal de zaadjes eruit. Snij het vlees in blokjes en ...
Scampi in tomatenroomsaus met pasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/scampi-in-tomatenroomsaus-met-pasta
... indien je ze niet gepeld hebt gekocht) en verwijder het darmkanaal. Snij de ui fijn en pel een lookteentje. Smelt boter en bak de scampi's in een pan of wok. Kruid met zout en peper. Haal ze uit de pan en bak de ui af in wat gesmolten boter. Doe de look erbij, geplet in de lookpers. Kan je naar eigen smaak sterker maken door er meer look in ...
Scampi in roze roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus
... Scampi in roze roomsaus - Warm de boter in een braadpan. Doe de scampi in de pan en kruid met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant aan. Blus de scampi met witte wijn en water. Doe er kreeftenbouillon bij en een koffielepeltje tomatenpuree. Giet de room erbij en ...
TAGLIATELLE MET SCAMPI'S IN SAFFRAANSAUS - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/tagliatelle-met-scampis-in-saffraansaus/
... TAGLIATELLE MET SCAMPI’S IN SAFFRAANSAUS Ingrediënten: (per persoon)– 100g pasta (tagliatelle)– 1 dl light room– paar draadjes saffraan– 25g parmezaan– 1 lookteentje– 80g honingtomaatjes– 1 sjalotje– 5 scampi’s– 1/2 blokje groentenbouillon– salie ...
Recepten - Papillot van kipfilet, scampi en kruidenboter
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Papillot_van_kipfilet_scampi_en_kruidenboter
... olie, verdeel er de boter over en leg er de kipfilet op. Ontvel en ontpit de tomaten, snijd ze in blokjes. Leg op elke kipfilet 3 scampi's en daar bovenop de tomatenblokjes. Bestrooi ruim met peper uit de molen. Plooi de folievellen goed dicht en plaats ze gedurende tien tot vijftien minuten in de oven op 220°C. ...
Lekker eenvoudig: Scampi’s met room en tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lekker-eenvoudig-scampis-met-room-en-tomatensaus
... Lekker eenvoudig: Scampi’s met room en tomatensaus - Maak terwijl je de pasta kookt de groenten en scampi's schoon. Smelt de Alpro Bakken en Braden in een hete wok en roerbak de scampi's samen met de dunne schijfjes courgette en de sjalot. Kruid af met peper en zout. ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/scampi-s-in-lookolie
... of ons, dit staat zo snel op tafel, en nadien kan je lekker wat brood in de olie soppen. Mmm.Ingrediënten:Bereidingswijze:Pel de scampi's, verwijder het darmkanaal en snij ze in een vlindertje. (middendoor in de bovenkant)Pel 2 teentjes look en snij ze in fijne schijfjes.Warm een flinke lepel boter op in een pan en voeg 2 el lepel olie toe.Bak de ...