Resultaten voor kervelpuree
Pladijs meunière gebakken, kervelpuree en kropsla
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-meuniere-gebakken-kervelpuree-en-kropsla
... Pladijs meunière gebakken, kervelpuree en kropsla - Pladijs met kervelpuree en kropsla | Lekker van bij ons - Kook de geschilde aardappelen gaar in ruim gezouten water giet af en laat kort drogen op een hoog vuur. Voeg de melk en de helft van de boter toe. Breng op ...
Jeroen Meus - Videe van konijn met kervelpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/videe-van-konijn-met-kervelpuree
... Videe van konijn met kervelpuree - Je kent videe met kip, maar voor deze variant gebruikt Jeroen heel mager vlees van konijn. Er komen natuurlijk balletjes bij en een lekkere kervelpuree om het af te maken. Zalig lekker eten! - De bouillon Snijd het konijn ...
Jeroen Meus - Fricassee van kalfstong met asperges en champignons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-van-kalfstong-met-asperges-en-champignons
... an je serveren op een communiefeest. Malse stukjes kalfstong in een rijke saus met asperges en champignons. Daar een flinke lepel kervelpuree bij en het feest kan beginnen! - Bouillon Snijd de wortelen, de look, de selder en de ui in grote stukken en doe ze samen met de tong in een grote ketel.Zet alles onder warm water en voeg er d ...
Jeroen Meus - Kalfsmedaillon met asperges, kervelpuree en roomsausje met dragon - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsmedaillon-met-asperges-kervelpuree-en-roomsausje-met-dragon
... Kalfsmedaillon met asperges, kervelpuree en roomsausje met dragon - Om harten te veroveren, kan je dit mals stukje kalfsvlees op tafel zetten met enkele gegrilde asperges en een puree die kervel schreeuwt. Met deze maaltijd is het altijd feest. - Breng een pot met gezouten ...
Jeroen Meus - Gegratineerd vispannetje met schelvis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegratineerd-vispannetje-met-schelvis
... is een klassieker uit het begin van zijn kookcarrière waar hij met plezier aan terugdenkt.Ovenvaste schaaltjes worden gevuld met kervelpuree, smeltende prei en gestoomde schelvis. Daarover gaat een ‘glaçage’ op basis van room, boter en Parmezaan die hij goudbruin laat worden onder een hete ovengrill. - 0. Verwarm de ovengrill voor op 240 °C. 1. Schil de ...