Resultaten voor kalfslapjes piccata

Escalope limona piccata | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/escalope-limona-piccata

... Escalope limona piccata - Vouw 2 lagen plasticfolie dubbel op het aanrecht. Leg hierop de kalfslapjes en klop ze plat met bv. een deegrol. Kruid aan met peper en zout. Doe een klontje boter in de pan. Dompel intussen de kalfslapjes onder in wat bloem, dit zorgt ervoor dat ...

Recepten - Geroosterde aardappeltjes met kalfslapjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/geroosterde-aardappeltjes-met-kalfslapjes

... rig zijn. Kruid met cayennepeper en zout. Meng de yoghurt met de fijngehakte bieslook en breng op smaak met peper en zout. Bak de kalfslapjes langs beide zijden in een antikleefpan op een hoog vuur. Maak torentjes met afwisselend aardappelplakjes en kalfslapjes. Werk af met de yoghurt, de ui in dunne partjes, de rucola en de kappertjes.   ...

Sas Kookt!: Kalfslapjes gevuld met spinazie en mozarella

http://saskookt.blogspot.be/2011/06/kalfslapjes-gevuld-met-spinazie-en.html

... kalfslapjes gevuld met spinazie en mozarella Het derde gerecht uit De snelste keuken van Donna Hay deze week waren deze kalfslapjes. Alweer supereenvoudig, snel klaar en lekker.Voor 2 personen heb je nodig:2 dunne kalfslapjes van 150 gram75 gram spinazie4 plakjes mozarel ...

Sas Kookt!: juni 2011

http://saskookt.blogspot.be/2011_06_01_archive.html

... kalfslapjes gevuld met spinazie en mozarella Het derde gerecht uit De snelste keuken van Donna Hay deze week waren deze kalfslapjes. Alweer supereenvoudig, snel klaar en lekker.Voor 2 personen heb je nodig:2 dunne kalfslapjes van 150 gram75 gram spinazie4 plakjes mozarel ...

Jeroen Meus - Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schnitzel-van-rogvleugel-piccata-met-gebraiseerde-prei

... Schnitzel van rogvleugel piccata met gebraiseerde prei - piccata is een Italiaanse vleesbereiding, maar Jeroen doet het deze keer met vis. Rogvleugel om precies te zijn. De krokant gebakken vis krijgt gezelschap van gebraiseerde prei en gekookte aardappelen. - Schil de a ...

Jeroen Meus - Kalfspiccata met ratte-aardappelen en een rucolaslaatje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfspiccata-met-ratte-aardappelen-en-een-rucolaslaatje

... Kalfspiccata met ratte-aardappelen en een rucolaslaatje - Jeroen maakt vandaag dagelijkse kost uit Lombardije klaar: dunne kalfslapjes met boter, witte wijn, kappertjes, peterselie en citroen. Het is een eenvoudig en puur gerecht dat je serveert met aardappelen en een frisse ...

Kalfslapjes alla milanese met tomatensalsa

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfslapjes-alla-milanese-met-tomatensalsa

... kalfslapjes alla Milanese met tomatensalsa - kalfslapjes alla Milanese zijn kalfslapjes in een krokant korstje van paneermeel. Dit klassiek Italiaans gerecht smaakt lekker in combinatie met pasta en een frisse tomatensalsa.  - Snipper de sjalot fijn. Fruit ...

Schnitzel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schnitzel

... Schnitzel - Kruid de kalfslapjes goed langs beide kanten met peper & zout. Doe de eigelen in een diep bord, voeg een beetje water toe en klop even door. Draai de kalfslapjes even door de bloem, dan door de eigelen en vervolgens door het paneermeel. Zet een anti-kleefpan ...

Stoemp op zijn Italiaans | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-op-zijn-italiaans

... rella bij. Voeg deze mengeling bij de aardappelen en doe er de fijn gesneden basilicum en eventueel nog wat olijfolie bij. Bak de kalfslapjes in de olijfolie kort aan, doe er 2 soeplepels water en het sap van de citroen bij om te deglaceren. Schik 2 lepels stoemp per bord, leg er de kalfslapjes bij en werk af met de saus. Ingrediënten 1 kg aardappelen 1 sjalot 4 bolletjes mozarella 100 gr gedroogde tomaten 1 bot vers basilicum olijfolie zout peper nootmuskaat 1 citroen 4 gepaneerde kal ...

Gepaneerd kalfslapje alla Milanese | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepaneerd-kalfslapje-alla-milanese

... Gepaneerd kalfslapje alla Milanese - Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Dompel ze vervolgens in het losgeklopte ei, paneer ze in voldoende in paneermeel en druk ze goed aan. Bak de gepaneerde kalfslapjes krokant in een beetje boter en houd ze warm. Snijd de groenten ...