Resultaten voor roomijs met grand manier
Strudel van aardbeien met roomijs | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/strudel-van-aardbeien-met-roomijs
... Strudel van aardbeien met roomijs - Aardbeien schoonmaken en doormidden snijden. Filodeeg openleggen (dubbel plooien voor de sterkte), instrijken met de gesmolten boter en bestrooien met de kristalsuiker. De aardbeien in het midden van het filodeeg schikken op een rijtje ...
Perendessert met gember, Grand Marnier en geraspte chocolade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/perendessert-gember-grand-marnier-geraspte-chocolade
... Perendessert met gember, grand Marnier en geraspte chocolade 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 2 grote peren, in stukjes 4 eetlepels gemberstukjes en gembernat (pot) 4 ...
Mousse van stoofperen met roomijs - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/stoofperen/mousse-stoofperen-roomijs
... Mousse van stoofperen met roomijs 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 15 min wachten waardering7.6obv 12 waarderingen NagerechtVegetarischHollands bevat per portie270 kcal 2 g eiwit 8 g vet 43 g koolhydraten Ingrediënten 6 halve (koude) gestoofde peertjes ...
De grand écart voor deze pavlova.
http://photo-copy-ann.blogspot.be/2014/12/de-grand-ecart-voor-deze-pavlova.html
... De ...
Kleine sinaasappelcake met Grand Marnier - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cake/kleine-sinaasappelcake-grand-marnier
... Kleine sinaasappelcake met grand Marnier 6 kleine cakes 0 min voorbereiden 35 min bereiden 1 uur wachten waardering6.6obv 8 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 2 eieren 125 g suiker 125 g boter 75 g bloem + extra voor het bestuiven ½ zakje bakpoeder 50 ...
Recept oliebollen - Kaneeloliebollen met roomijs - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/chefkoks/kaneeloliebollen-roomijs
... Kaneeloliebollen met roomijs 5 personen 15 min voorbereiden 5 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 14 waarderingen NagerechtVegetarischAmerikaans Ingrediënten 250 g bloem 250 ml volle melk 8 g suiker (melis of automatensuiker) 4 g zout 10 g gesmolten boter 10 ...
Grijze garnalen met grondwitloof uit Kampenhout en Rodenbach Grand Cru | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-met-grondwitloof-uit-kampenhout-en-rodenbach-grand-cru
... Grijze garnalen met grondwitloof uit Kampenhout en Rodenbach grand Cru - Pel de grijze garnalen. Kuis het grondwitloof en pluk er blaadjes van. Verwijder de schil van de bloedsinaasappelen. Cutter de walnoten zeer kort tot een crumble. Voor de mousselinesaus: meng de ...
Jeroen Meus - Geflambeerde ananas met roomijs van citroenverbena - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geflambeerde-ananas-met-roomijs-van-citroenverbena
... Geflambeerde ananas met roomijs van citroenverbena - Wat smaakt er beter dan een bolletje vers ijs? Een bolletje vers ijs op zoete gekaramelliseerde ananas! Proef maar. - Verwarm de melk en de room in een kookpot op het vuur.Snijd de vanillestok in de lengte ...
Sabayon met gegratineerde vijgen | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/sabayon-met-gegratineerde-vijgen
... Sabayon met gegratineerde vijgen - Smelt de margarine met wat grand Marnier. Zo krijg je een geparfumeerde margarine die we straks gaan gebruiken om de vijgen smaak mee te geven. Gebruik niet meer dan een kleine eetlepel. Snijd ondertussen de vijgen in vier. Klop de slagroom ...
Recept voor coup st. - germain | njam!
http://www.njam.tv/recepten/coup-st-germain
... bereiden: Meng de aardbeien met de balsamicoazijn en de poedersuiker en geef een draai aan de pepermolen. Laat een uurtje marineren in de koelkast. Meng het ijs met de cognac en laat terug opstijven in de diepvries. serveren: Verdeel het ijs over twee grote glazen, lepel ...