Resultaten voor saus lamsbout

Lamsbout met Queen blend Fannings | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsbout-met-queen-blend-fannings

... lamsbout met Queen blend Fannings - Verwarm de oven voor op 220 °C. Kruid de lamsbout met peper en zout en smeer hem gul in met de Fannings-thee. Braad de lamsbout aan in gesmolten boter. Zet de lamsbout ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Overgiet met het ...

Lamsbout op grootmoeders wijze

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-op-grootmoeders-wijze

... lookteentjes uit de pan en blus het braadvocht met een klein scheutje citroensap. Giet het braadjus door een zeef en roer de saus af met klontjes koude boter.Snijd de lamsbout en serveer met de saus.Dien op met gestoofde worteltjes en aardappeltortilla. ...

Lamsbout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsbout

... ehaald, dan moet deze goed toegebonden zijn en kan je die gewoon in schijfjes snijden. Dek het vlees af met zilverpapier. Voor de saus neem je het bakvocht van de lamsbout, voeg het water en ook wat honing toe. Voeg nog ½ eetlepel PH groentenbouillon toe en roer met de garde en laat even opkoken. Voeg nog een beetje citroensap toe. Leg een aantal schijfjes op een bord en werk af met de saus. Ingrediënten 2 takjes rozemarijn ½ el groentenbouillon 1 lamsbout (van ca. 1,2 kg) 2 el honing klontje boter 6 teentjes look sap van 1/2 citroen 2½ dl water peper en zout ...

Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/papillot-van-lamsbout-met-ui-en-spekreepjes

... Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Verhit de helft van de olie in een pan, stoof de spekreepjes enkele minuten aan op een zacht vuurtje, voeg de fijngesnipperde uien toe en laat enkele minuten goudbruin kleuren op een matig vuur. Verhit ondertussen ...

Lamsbout met pistachenootjes en abrikozen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsbout/lamsbout-pistachenootjes-abrikozen

... lamsbout met pistachenootjes en abrikozen 6 personen 0 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesIndiaas bevat per portie465 kcal 34 g eiwit 33 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 3 eetlepels olie 1 sjalotje, ...

Jeroen Meus - Lamsbout met gegrilde groene asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsbout-met-gegrilde-groene-asperges

... am en past perfect bij een zomerse barbecue. Jeroen doet het op z’n Flintstones vandaag. Hij laat de bout langzaam garen in een saus van groenten en aardappelen, en serveert er groene asperges bij. - Pel de knoflook en snijd de teentjes in fijne plakjes.Maak met de tip van je koksmes enkele insnijdingen in het vlees van een tweeta ...

Lamsbout met rozemarijn en look | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/lamsbout-met-rozemarijn-en-look

... kte fond, dit is niet te koop in de handel. Of Koop gewone fond (25dl) en kook in tot een dikke pasta). Roer alles goed. Kruid de saus af met peper en zout en laat hem eventjes inkoken. Zeef de saus. Snij de lamsbout in plakjes en dien op met de saus. Ingrediënten rundsfond 5 takjes rozemarijn 1 el bloem rode bessenconfituur 125 ml rode wijn 2 el graanmosterd 2 el honing 5 teentjes look 1 lamsbout 2 el rode bessenconfituur 2 el fond ...

Lamsbout met 'Anna' aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lamsbout-met-anna-aardappelen

... te ovenschotel. Deglaceer met de bruine fond en een scheutje porto. Zeef door. Dresseer de lamsbout met de wortelen, zelfgemaakte saus en ‘Anna’ aardappelen. Ingrediënten 1 lamsbout enkele teentjes look enkele takjes rozemarijn enkele gedroogde abrikozen peper en zout suiker muskaatnoot 1 blaadje laurier 2 takjes tijm 1 bot jonge wortelen 1 kg aardappelen (vastkokend) 250 gr Alpro Bakken en Braden 1 l bruine fond Porto ...

Jeroen Meus - Lamsbout met geroosterde groenten en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsbout-met-geroosterde-groenten-en-aardappelen

... en onder aluminiumfolie alvorens het te versnijden.Snijd de lamsbout in dikke plakken en serveer er de geroosterde groenten en de saus van in de braadslede bij.Werk het gerecht af met een slaatje van rucola, olijfolie en balsamicoazijn. ...

Tabouleh met koude lamsbout, courgette en munt - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/tabouleh/tabouleh-koude-lamsbout-courgette-munt

... Tabouleh met koude lamsbout, courgette en munt 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 200 g couscous 400 g lamsbout 1 theelepel gemalen komijn 3 eetlepels olijfolie 1 ...