Resultaten voor big green egg recept zalm
Recept Green Goddess dressing – Salades & zo
http://www.saladesenzo.nl/638/green-goddess-dressing/
... green Goddess dressing225 ml mayonaise 1 dl zure room 1 teentje knoflook, fijngehakt 3 ansjovisfilets, fijngehakt 4 el verse peterselie, fijngehakt 4 el verse bieslook, fijngehakt 1 el citroensap 1 el dragonazijn zout en peper Doe alle ingrediënten in een kom en ...
Romige groene pasta (vegan green goddess pasta) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/vegan-green-goddess-pasta/
... Romige groene pasta (vegan green goddess pasta) Op Netflix zag ik recent een zogenaamde green Goddess pasta voorbijkomen. Een green Goddess dressing bestaat al langer, maar deze green Goddess pasta gooit het over een geheel nieuwe boeg. Door een basis van avocado ...
Icetea 'green' zelf maken | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/icetea-green-zelf-maken
... Icetea 'green' zelf maken - Zelf icetea maken? Met dit recept maak je een lekkere en gezonde icetea. Laat de groene thee trekken in kokend water. Doe ijsblokjes in een glas. Voeg een sneetje limoengras en een takje citroenverbena toe. Giet er de afgekoelde groene ...
Winter vegetables green Thai curry part 1
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2013/12/winter-vegetables-green-thai-curry-part.html
... rnet, and probably elsewhere, talk about using 1 tablespoon of this and that, but the tablespoons they use at Mai Kaidee are much bigger, say 2 sizes; they use these ones You can imagine that this creates a much bigger taste!Thai kitchen is easy, quick and healthy. Preparation time is the most time consuming, but with a little music on the side and a smile on your face, preparing becomes fun and when it?s time to cook, everything is ready in a sec! Even my beloved C. is converted to Thai cooking now, and cooks it every 2 days or more. He even lost some excess weight (just a little, don?t worry)!!Today I give you 2 versions of the green Chili Paste of Mai Kaidee: 1 is the original and 2 is the version I made for children and other people who don?t like heat, without the chilies but with the same maximum taste.The paste keeps well in a clean glass pot in the fridge for up to 2 weeks or even more.Mai Kaidee?s green Chili Paste Blend the following ingredients with a mortar and pestle or in a blender:2 tbsp green chilies, about 10 Thai chilies, chopped up, with seeds and all1 tbsp kaffir lime leaf, I use frozen, tear the stems out and cut up fine1 tbsp galangal, slices unpeeled1 tbsp lemon grass, outer leaves discarded, inner softer part in small rings1 tbsp onion, cut roughly1 tbsp garlic, cut fine1 tbsp cumin powder½ tbsp of miso (picture found ...
http://www.omasrecepten.com/recepten/Aperitiefhapjes/Zalmpakketjes.html
... class="recipe">Zalmpakketjes Gerookte zalm met kruidenkaas Ingrediënten : gerookte zalm kruidenkaas ajuin Bereiding : Besmeer de plakjes gerookte zalm met een dun laagje kruidenkaas. Rol de zalm tot een 'sigaartje' en snij in kleinere rolletjes. Bestrooi eventueel ...
Winter vegetables green Thai curry part 2
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2013/12/green-currypaste.html
... handful of vegetables, I use about 250 g because I love my veggies!! You just add a little more coconut milk.Remember:1. use the big Thai/Chinese/ spoonful(see my last post).2. according to the season you can change the vegetables and always have a different kind of curry; for my winter vegetable green Thai curry I used Brussels sprouts, carrot and celery root and sprinkled it with coriander leaves3. taste, taste, taste and add more flavor to your own liking.4. when you cannot find Thai basil, just leave it out.5. I use Aroy-D coconut milk in a 1 liter package, no additives. Because this is a rather thick coconut milk you need some more water; let?s say 3 tablespoons coconut milk need 1 extra tablespoon of water. At Mai Kaidee they prefer Chaokoh coconut milk, but I cannot buy this brand here.6. prepare everything and set ready in small bowls before you start wokking!7. I use gluten free tamari instead of the 2 soy sauces.8. in the end at step 3 you can add pieces of pre baked tofu, or shrimps or fish.9. eat with a bowl a brown rice or rice noodles.10. please ask me if you have any questions or suggestions!! ...
Warmgerookte zalm met rode biet
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89912/warmgerookte-zalm-met-rode-biet-1
... Warmgerookte zalm met rode biet - Je kunt deze zalm ook in een traditionele barbecue met deksel bereiden. - Steek het vuur van de houtoven aan. Leg de halve bol knoflook met de platte kant op de bakplaat. Snij de bieten in plakjes of heel fijne partjes. Meng ze met ...
Gerookte kip en zalm in de wok | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gerookte-kip-en-zalm-in-de-wok
... Gerookte kip en zalm in de wok - Neem je wokpan en leg er boomzaagsel in, zodat de bodem van je wok met een dun laagje bedekt is. Leg er een dekseltje over. Zet het vuur aan en het deksel op de wok. Zo ga je de rook maken. Kruid de zalm en de kip. Doe er niet te veel ...
Quiche met gerookte zalm en prei | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/quiche-met-gerookte-zalm-en-prei
... Quiche met gerookte zalm en prei - Snij de prei in ringetjes. Stoof de prei met look en. Snij de zalm in blokjes. Meng de eieren met het eigeel, melk en room. Beleg een vorm met het deeg en vul die op met de prei, zalm en peterselie en giet er de quiche over. Bak ...
Zalm met mierikswortelsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-mierikswortelsaus
... zalm met mierikswortelsaus - Schik de zalm op een bord en strooi er peterselie, ui en kappertjes overheen. Meng de room met 1 eetlepel mierikswortelmengsel en het citroensap. Serveer de saus met de zalm en de toast. Ingrediënten 1 el geraspte mierikswortel (of puree ...