Resultaten voor quinoa met geroookte zalm

Quinoa poke bowl met zalm en passievruchten - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/quinoa-poke-bowl/

... en lekkere poke bowl met rijst, zalm en mango. Dit keer wilde ik het eens over een andere boeg gooien. Ik ging voor een basis van quinoa: dat maakt deze bowl extra gezond. quinoa poke bowls zijn een frisse, smaakvolle maaltijd voor in de zomer! In mijn versie maak ik gebruik van zalm en passievruchten voor een moderne twist op de traditionele poke smaken. quinoa poke bowl Door quinoa als basis ...

Broccoli zalm quinoa bowl - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/broccoli-zalm-quinoa-bowl/

... Broccoli zalm quinoa bowl Broccoli en zalm blijft een fijne combi. Zo maak ik er weleens een quiche mee of een noodle bowl. Vandaag combineer ik de twee met een beetje quinoa. Wat je krijgt, is een lekkere snelle en voedzame maaltijd die ook nog eens gezond is. De broccoli ...

Zalmballetjes met paksoi en quinoa salade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zalmballetjes-met-paksoi-en-quinoa-salade

... Zalmballetjes met paksoi en quinoa salade - Neem een pannetje, doe hierin 1 el olijfolie, een teentje uitgeperste look en een sjalotje. Voeg 200 gram quinoa toe en laat kort aanbakken. Doe er vervolgens 400 ml kippenbouillon bij en laat koken. Snij de zalm fijn, doe ...

Quick & easy: Quinoa salade met garnalen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/quick-easy-quinoa-salade-met-garnalen/

... Quick & easy: quinoa salade met garnalen Laatst at ik, middenin de quinoa schaarste, bij vriendinnetje Hedwig deze Oosterse quinoa salade met koriander, limoen en garnalen. Ik was erg onder de indruk: simpel, maar erg lekker. Dus besloot ik de salade thuis ook te ...

Gebakken zalm, torentje van quinoa, crème van avocado, crème van zure room en zeekraal | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/gebakken-zalm-torentje-van-quinoa-creme-van-avocado-creme

... Gebakken zalm, torentje van quinoa, crème van avocado, crème van zure room en zeekraal - Voor de quinoa: Stoof de sjalot aan in olijfolie. Voeg de quinoa toe en zet ze wat aan (niet kleuren). Overgiet met de kippenbouillon en laat stoven tot al het vocht is opgenomen ...

Jeroen Meus - Quinoa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/quinoa

... venwichtige maaltijd op tafel zetten. - 0. Verwarm twee derde van de bouillon (of het water) tot tegen het kookpunt. 1. Strooi de quinoa in een zeef en spoel de zaadjes onder stromend water. Laat ze uitlekken. 2. Giet de quinoa in de hete bouillon. Kook de zaadjes in 
10 tot 15 minuten gaar naar persoonlijke smaak: van b ...

Jeroen Meus - Zalm met quinoa en yoghurt met rode biet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-quinoa-en-yoghurt-met-rode-biet

... zalm met quinoa en yoghurt met rode biet - Geïnspireerd door de Japanse keuken haalt Jeroen alles – waaronder mirin, sake en miso - uit de kast om gelakte zalm klaar te maken. Lekker bij een frisse quinoasalade met rode biet, appel en komkommer en een roze yoghurtsaus. ...

Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gemarineerde-zalm-quinoa-rode-biet-en-salade-van-rode-kool

... Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool - Doe de quinoa in een kookpot en voeg de bouillon toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten koken op een zacht vuurtje zonder deksel. Snij de lente-uitjes fijn. Stoof ze kort aan in een pan met hete arachideolie. ...

Superfood Sunday: quinoasalade met perzik en gerookte kip - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/quinoasalade-met-perzik-en-gerookte-kip/

... Superfood Sunday: quinoasalade met perzik en gerookte kip Op het blog verschenen al diverse recepten met quinoa. Het blijft echter een populair graan, ook hier in huis. Je kunt er veel kanten mee op, doet het prima als salade en is snel klaar. Vandaag ging ik voor een ...

Sofies Feestmaand: Gemarineerde zalm, quinoa, rode biet en salade van rode kool | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-gemarineerde-zalm-quinoa-rode-biet-en-salade-van-rode

... Bereiding Doe de quinoa in een kookpot en voeg de bouillon toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten koken op een zacht vuurtje zonder deksel. Snij de lente-uitjes fijn. Stoof ze kort aan in een pan met hete arachideolie. Doe ze in een mengkom. Snij een gewassen citroen ...