Resultaten voor menu teppanyaki
Côte à l'os op de teppanyaki | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cote-los-op-de-teppanyaki
... Côte à l'os op de teppanyaki - Laat je cote à l'os op kamertemperatuur komen. Verwarm je teppanyaki al op 250°C. Kruid je vlees goed voor je het bakt. Laat je vlees bakken, en laat eerst een kant toeschroeien op 250°C, ongeveer 2 à 3 min. Daarna zet je de temperatuur ...
Zalm en groenten op de teppanyaki | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalm-en-groenten-op-de-tepanyaki
... Zalm en groenten op de teppanyaki - Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. Kruid de zalm langs beide kanten en doe er een beetje bloem over. Pocheer de groentjes kort in kokend water en spoel ze onder koud water. Giet arachideolie op de plaat. Leg de zalm met velkant ...
Feestdagen: Kerstmenu's 2013 - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/feestagen-kerstmenus-2013/
... Feestdagen: Kerstmenu’s 2013 Elk jaar weer opnieuw bedenken hoe het kerstdiner eruit gaat zien valt niet mee. Daarom hoop ik je dit jaar wat inspiratie te geven met een kerstmenu waarvan ik alle recepten in de komende week ga plaatsen op myfoodblog. Wanneer er een ...
Quesadilla met spinazie en chorizo | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/quesadilla-met-spinazie-en-chorizo
... Quesadilla met spinazie en chorizo - Stoof de gehakte look samen met het spek aan in wat boter. Breng op smaak met peper en zout, doe er de spinazie bij en laat afkoelen. Snijd de mozzarella in blokjes en de chorizo in reepjes. Meng vervolgens de spinazie met de m ...
Brochette van witte worst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochette-van-witte-worst
... Brochette van witte worst - Snijd de witte pensen in schijfjes van 1,5 cm. Snijd het Breydelspek eveneens in schijfjes van 1,5 cm. Steek ze allebei op brochettestokjes. Bak ze op de teppanyaki of in de pan. Leg ten slotte de reblochon erbovenop en overstrooi met de ...
Tortilla met kruidenkaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tortilla-met-kruidenkaas
... Tortilla met kruidenkaas - Stoof de spinazie aan met wat gehakte look in een beetje boter. Beleg de tortilla met achtereenvolgens gemalen kaas, ham, spinazie, kruidenkaasje, ham en gemalen kaas. Leg er een andere tortilla bovenop en druk goed aan. Bak gedurende 3 minuten ...
Buikspek met omelet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/buikspek-met-omelet
... Buikspek met omelet - Bak het spek langs beide kanten krokant op de teppanyaki (of in een antiaanbakpan). Kluts de eieren met de room en bak een omelet. Meng de perensiroop, honing, azijn, suikersiroop, sojasaus, olijfolie, balsamico, maïszetmeel en notenolie. Bedek ...
Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookt-zalmhaasje-met-erwten-wasabipuree
... Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree - Maak puree van de aardappelen en voeg er 2 eetlepels wasabi aan toe. Blancheer de erwtjes eventjes en meng ze onder de puree en werk af met een beetje room. Snijd de gerookte zalm in plakjes van 1 cm. Bak ze heel kort aan ...
Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gerookte-zalm-met-spaghetti-van-asperges
... Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges - Rook de zalm in het rookbakje of in de wok (facultatief). Schil de asperges en snijd ze met een mandoline in reepjes (zoals spaghetti). Meng de groene met de witte asperges en stoof ze aan in een pan met wat boter. ...
http://eetplezier.blogspot.be/2012_04_01_archive.html
... Gevraagd: stressvrije menu-suggesties Volgend weekend komen er v ...