Resultaten voor pomme de terre thon oeuf
Terre di Giuamara Inzolia 2008, Sicilië | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/terre-di-giuamara-inzolia-2008-sicilie/
... terre di Giuamara Inzolia 2008, Sicilië Een opmerkelijke witte wijn, apart, anders, reuze lekker, die naadloos op de risotto van gisteren aansluit. Die smaakt romig en vol, maar de rauwe aspergetoppen geven een fris tegenwicht. de wijn moet dus zo’n zelfde ...
Oeuf en cocotte - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/oeuf-en-cocotte/
... oeuf en cocotte Hét perfecte recept voor je paasbrunch, maar alle andere dagen van het jaar is dit ook hartstikke lekker bij het ontbijt hoor ;-). oeuf en cocotte is een Frans gerecht waarbij je de eieren in de oven au-bain marie kookt. Het gevolg is dat de eieren ...
http://madamezsazsa.blogspot.com/2014/04/oeuf-en-cocotte.html
... oeuf en cocotte Wat zoveel wil zeggen als 'ei in een potteke', in dit geval een stuk oud stokbrood. Omdat het smal stokbrood is werden het smalle eitjes, witte van de Cochins en groene van de Araucana's.Van groene eieren wordt al eens gezegd dat ze minder cholesterol ...
Komkommershot met Bloody Mary | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/komkommershot-met-bloody-mary
... t Bloody Mary - Schil de komkommer en snij hem in stukken. Lepel de komkommerstukjes uit zodat je shotglaasjes krijgt. Als je een pomme parisiennelepel hebt, kan je die hiervoor gebruiken. Dop een een stukje van het komkommershotje in de cayennepeper. Maak nu de Bloody Mary: Meng 1 d ...
Aan tafel met Tanja: Pommes de terre sarladaises
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/08/pommes-de-terre-sarladaises.html
... Pommes de terre sarladaises Achterin de koelkast trof ik nog een pot eendenvet aan en dus besloot ik dit aardappelrecept uit Sarlat (Dordogne, Frankrijk) te maken. Omdat eendenvet enorm verhit kan worden is het een prima vetsoort om in te bakken. Misschien niet het ...
Stoofpotje van varkensschenkel, koolrabi en zoete aardappel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-met-varkensvlees-en-pomme-duchesse-van-pastinaakpuree
... Stoofpotje met varkensvlees en pomme duchesse van pastinaakpuree - Stoofpotje met varkensvlees en pomme duchesse zoals je ze nog nooit proefde tijdens je kerstdiner. de heerlijke aromatische en licht zoete toets van de pastinaak geven een andere dimensie aan jouw pomme ...
Recept voor rode kool met appeltjes en pensen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rode-kool-met-appeltjes-en-pensen
... ker en giet het scheutje water erbij. Roer om, zet het deksel op de kookpot en laat 2 uur sudderen op een laag vuur. Lepel met de pomme parisiennelepel bolletjes uit de aardappelen. Kook de aardappelbolletjes beetgaar in licht gezouten water. Smelt voor de pensen de rest van de smout in een pan. Bak de pensen hierin goudbruin op een zacht vuurtje. Draai af en toe om en overgiet regelmatig met bakvet. werk af: Lepel met de pomme parisiennelepel bolletjes uit de extra appel. Neem een tweede pannetje en doe hierin een beetje bakvet van de ...
Kerstomaatjes met pesto | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kerstomaatjes-met-pesto
... Kerstomaatjes met pesto - Snij het kontje en het hoedje van de tomaatjes. Haal de pitjes eruit met een pomme parisienne lepeltje. Vul het tomaatje met de pesto en sluit met het hoedje. Variatie: gebruik verschillende kleuren kerstomaatjes en vul met garnaalsalade, zalmsla, ...
Recept paté de pommes de terre – Volkskeuken van 27 december | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-pate-de-pommes-de-terre-volkskeuken-van-27-december/
... Recept paté de pommes de terre – Volkskeuken van 27 december Nog geen winter, zegt de weerman op de Volkskrantwebsite. Hier in de Limousin is het dat echter wel. Niet dat het sneeuwt. Maar de mist laat elke nacht een laag rijp achter die de wereld omtovert ...
Recept voor pomme d' amour | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pomme-d-amour
... bereiden: Doe de jenever, het appelsap en de honingsiroop in het mixglas. Snijd de granaatappel doormidden en pers een helft uit. Doe het granaatappelsap in het mixglas. Vul de Boston shaker met ijsblokjes, giet de ingrediënten in de shaker, sluit af met het mixglas ...