Resultaten voor zacht gekookt ei

Kookvideo - Eieren koken

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Eieren_koken

... heut azijn bij, zo breekt de schaal van het ei minder snel. Prik een gaatje in de bolle kant van het ei. Leg het ei met een lepel zachtjes in het water. Voor een zacht gekookt ei zet u de timer op 4 à 5 minuten, een halfzacht ongeveer 8 minuten, een hard gekookt ei moet 9 à 11 minuten koken. Neem het ei uit het water met ...

Eieren koken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/eieren-koken

... cheut azijn bij. Zo breekt de schaal van het ei minder snel.Prik een gaatje in de bolle kant van het ei. Leg het ei met een lepel zachtjes in het water.Voor een zacht gekookt ei zet je de timer op 4 à 5 minuten Voor een halfzacht ei reken je ongeveer op 8 minuten Voor een hard gekookt ei moet je het ei 9 à 11 minuten koken Neem het ei uit het water met een lepel. Stop het kookproces door het ei in koud water te leggen.Een zacht gekookt ei is heerlijk met een geroos ...

Zacht gekookt ei met spekjes | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/zacht-gekookt-ei-met-spekjes

... ervoor dat het op kamertemperatuur is. Kook water en doe er het zout en de azijn bij. Leg de eieren in de pan met een lepel. Laat zacht koken gedurende 4 à 5 minuten. Hak het bieslook fijn. Snijd het spek en het brood fijn. Smelt wat boter in de pan en bak het spek samen met het brood. Snijd het hoedje van het ei ...

Gekookt eitje met speksoldaatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gekookt-eitje-met-speksoldaatjes

... gekookt eitje met speksoldaatjes - Rijmt voor jou zondag ook op spek met eieren? Ga dan eens voor een ‘specialleke’ met dit gekookt eitje met speksoldaatjes. Geef acht… euhm… eet! - Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje ...

Gekookt noothammetje met preistoemp

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gekookt-noothammetje-met-preistoemp

... hierin het hammetje samen met het bouquet marmite een snuifje zout en peper aan de kook. Draai het vuur lager en laat 3 uur zachtjes pruttelen.Kook de aardappelen gaar in gezouten water.Snijd de prei in grote ringen stoof beetgaar in een klontje boter op een zacht vuur en breng op smaak met peper en zout.Plet de aardappelen. Doe er een paar klontjes boter en een scheut melk bij. Kruid af met nootmuskaat en meng de prei erdoor.Kook een zestal eetlepels kookvocht van het hammetje in.Haal het pannetje van het vuur en roer de rest van de (koude!) boter en de ...

Witloofslaatje met een eitje en garnalen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/witloofslaatje-met-een-zacht-eitje-en-grijze-garnalen

... Witloofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen - Gebakken spekjes passen ook perfect bij dit witloofslaatje met zacht gekookt eitje. - Maak een vinaigrette met de graanmosterd olijfolie en azijn.Snijd het witloof fijn en meng met de veldsla en de vinaigrette.Verdeel ...

Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette

... Koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. In ...

Verse vijgen gekookt in saffraanhoning - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/verse-vijgen-gekookt-saffraanhoning

... Verse vijgen gekookt in saffraanhoning 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 12 kleine verse vijgen, rijp maar stevig 1 klein plukje saffraandraadjes 20 g boter 3 eetlepels ...

Tonijnsalade met croutons - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/tonijnsalade/tonijnsalade-croutons

... Tonijnsalade met croutons 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen LunchgerechtVisFrans Ingrediënten 600 g tonijn, in vieren gesneden 100 g sperziebonen, even gekookt in zout water 2 pruimtomaten 8 kerstomaten 8 ...

Kreeft in bladerdeeg met balsamico en vanille | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kreeft-in-bladerdeeg-met-balsamico-en-vanille

... Kreeft in bladerdeeg met balsamico en vanille - Rol de kreeften op in de voorgekookte savooibladeren. Rol ze op in het bladerdeeg en kleef dicht met wat eigeel. Bestrijk met eigeel en bak ze 10 à 15 minuten op 180 graden. Meng het vanillemerg met de rest van het eigeel. ...