Resultaten voor tagliatelle met scampi's in currysaus
Tagliatelle met scampi’s en lichte currysaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tagliatelle-met-scampis-en-lichte-currysaus
... aal het midden er uit), de selder en de mini maïs en stoom deze met de sluimererwten en de selder totdat ze gaar zijn. Kook de tagliatelle. Doe een scheut olijfolie en een snuifje zout in de kookpot. Mix de gestoofde groenten en zeef daarna zodat de kleine stukjes er uit zijn. Snij de tomaatjes in 2 en voeg samen met de gestoomde groentjes toe aan de saus. Bak de scampi’s in 2 eetlepels arachideolie. Laat de pan heel warm worden vooraleer je begint te bakken. Giet de tagliatelle af en dresseer in een diep bord. Strooi er wat gehakte platte peterselie over. Ingrediënten 400 g tagliatelle een scheutje olijfolie een snuifje zout 800 g ongepelde Black Tiger scampi’s 1 bakje babymaïs 1 courgette 1 bakje sluimererwten helft van een witte selder 200 g kerstomaatjes 2 el arachideolie 1 appel ...
Tagliatelle scampi in roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelli-scampi-in-roomsaus
... udig en lekker, scampi in roomsaus! Ideaal als antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?". Kook water in een kookpot . Doe de tagliatelle erbij en laat de pasta gaarkoken. Ontdooi en pel de scampi’s en kruid met peper en zout. Smelt de boter in een kleefpan en bak de scampi’s kort langs beide kanten. B ...
ALDI België - Tagliatelle met scampi's
http://nl.aldi.be/aldi_tagliatelle_met_scampis_577.html
... Ingrediënten 500 g scampi CONDOR® 500 g tagliatelle 170 g champignonschijfjes KING'S CROWN® 130 g gemarineerde tomaten 80 g tapitas 125 g mozzarella olijfolie EL CULTIVADOR® basilicum peper & zout cayennepeper PICANTO® Bereidingswijze Kook de pasta beetgaar in een ...
Tagliatelle met scampi in een pesto van asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tagliatelle-met-scampi-in-een-pesto-van-asperges
... asperges in fluitjes gesneden gaar in een soeplepel olijfolie extra vergine en kruid naar smaak met PH Pepermix en zout. Kook de tagliatelle beetgaar in een grote pan met zout. Giet ze af en roer er de zelfgemaakte pesto door. Verdeel de tagliatelle over de borden en werk ze af met de rest van de saus, de scampi en de asperges. Werk af met een basilicumblaadje. Ingrediënten 2 bussels groene asperges 2 soeplepels pistachenoten 2 soeplepels gemalen pecorino romano ½ fijngesnipperde sjalot 20 scampi 400 gr tagliatelle 10 basilicumblaadjes olijfolie extra vergine ...
TAGLIATELLE MET SCAMPI'S IN SAFFRAANSAUS - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/tagliatelle-met-scampis-in-saffraansaus/
... tagliatelle MET SCAMPI’S IN SAFFRAANSAUS Ingrediënten: (per persoon)– 100g pasta (tagliatelle)– 1 dl light room– paar draadjes saffraan– 25g parmezaan– 1 lookteentje– 80g honingtomaatjes– 1 sjalotje– 5 scampi’s– 1/2 blokje groentenbouillon– salie ...
Jeroen Meus - Scampi met curry en groene groenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/scampi-met-curry-en-groene-groenten
... Scampi met curry en groene groenten - De scampi en hun pantsers geven een ongelofelijk smaak aan een currysaus. De smaken van schaaldieren en curry passen nu eenmaal ongelofelijk goed samen. De rijst is gemaakt op de wijze van pilav. Dat betekent dat de rijst eerst wordt ...
Scampi met currysaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-met-currysaus
... Scampi met currysaus - Zet de wok op het vuur ,laat de wok heet worden,voeg de olie toe. Als de olie begint te dampen, voeg je de geperste look toe. Laat die goudgeel bakken. Bak hierin de scampi’s 1 min. tot ze rood kleuren. Voeg de sjalot, het gemalen citroengras, de ...
Tagliatelle met scampi en tomatenroomsaus | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tagliatelle-met-scampi-en-tomatenroomsaus
... oor hem te mengen met de saus kan hij nooit aan elkaar kleven. Werk af met koriander en dresseer. Ingrediënten 24 scampi 600 g tagliatelle boter 25 cl room 25 cl tomatencoulis 1 glas water koriander peper en zout ...
Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten
... t langs de kant. Bak de Sint-Jacobsvruchten kort langs beide kanten in een anti-kleefpan met een beetje olijfolie. Ondertussen de tagliatelle koken en afgieten en meng bij de currysaus. Serveer op een bord en werk af met de Sint-Jacobsvruchten, de tomaat en de appel. Strooi er een paar pijnboompitjes over en versier met bieslook. Ingrediënten zout peper 2 dl room 1 el visfumet 2 dl water 2 dl witte wijn 25 gr bloem 25 gr boter kerriepoeder 6 Sint-Jacobsvruchten ½ el appel ½ tomaat pijnboompitten bieslook tagl ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-aperitiefhapjes-toastjes-met-zalm-wafeltjes-met
... Bereiding Voor de toastjes met gerookte zalm: Pel de ajuin en snij fijn. Hak peterselie fijn. Toast het brood. Steek uit met een uitsteekvorm tot rondjes. Tip van Sofie: laat de rest van het brood drogen in de oven. Verkruimel tot paneermeel en bewaar. Snij de sneetjes ...