Resultaten voor cake met peren jeroen meus
Warme cake met peren | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warme-cake-met-peren
... Warme cake met peren - Meng de bloem met de gesmolten boter, suiker, eieren en amandelpoeder. Schik de grof gesneden peren in een taartvorm of in aparte schoteltjes en overgiet met het beslag. Bak 25 minuten op 190 graden. Ingrediënten 2 peren 150 gr bloem 150 gr ...
Appel-peren cake met kaneel en kandijsuiker | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/appel-peren-cake/
... Appel-peren cake Duik de keuken in en maak een appel-peren cake met kaneel en kandijsuiker. Zo lekker! Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe de zachte boter, suiker en een snufje zout in een kom. Mix dit met een elektrische mixer goed door elkaar (ongeveer 5 minuten). ...
Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas
... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de ...
Jeroen Meus - Salade met gegrilde peren en blauwe kaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gegrilde-peren-en-blauwe-kaas
... Salade met gegrilde peren en blauwe kaas - Peren, walnoten en blauwe kaas zijn bij wijze van spreken voor mekaar geboren. Om het huwelijk te bezegelen, breng je ze samen in een frisse salade. En de eenvoudige vinaigrette doet de rest.. - 0. Rooster de walnoten in een ...
Jeroen Meus - Cake met amandel, chocolade en banaan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-amandel-chocolade-en-banaan
... met amandel, chocolade en banaan - Dit is een ideaal recept om een paar overrijpe bananen weg te werken. Door de banaan blijft de cake een beetje vochtig vanbinnen. Serveer hem ‘puur natuur’ of met mascarponecrème. - 0. Verwarm een heteluchtoven tot 175 ° ...
Jeroen Meus - 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/44-cake-gevuld-met-speculaas-en-een-ganache-van-chocolade
... 4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade - Een eenvoudige 4/4 cake wordt heel feestelijk en bijzonder als je hem afwerkt met chocoladeglazuur, speculaaspasta en verkruimelde speculaaskoekjes. - 0. Verwarm de oven voor tot 175 °C. 1. Snijd de ...
Jeroen Meus - Cake met appel, mascarpone en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cake-met-appel-mascarpone-en-speculaas
... cake met appel, mascarpone en speculaas - Deze cake is meer dan een klassieke quatre-quarts maar wel even eenvoudig klaar te maken. Wat deze gevulde versie van het gekende viervierdengebak zo fantastisch maakt, zijn de verse appelcompote, ...
Jeroen Meus - Hazelnotencake met chocolade en gepocheerde peren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hazelnotencake-met-chocolade-en-gepocheerde-peren
... Hazelnotencake met chocolade en gepocheerde peren - Een dessertbord met een punt vers notengebak, gepocheerde peer en een lepel zure room zal goed onthaald worden. Lekker, in het gezelschap van een kop koffie of thee. De rest van de notencake zal nadien waarschijnlijk ...
Jeroen Meus - Chocoladeparfait met peren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladeparfait-met-peren
... Chocoladeparfait met peren - Een 'parfait' is een ijsbereiding die iedereen kan maken. Een ijsmachine heb je niet nodig. jeroen serveert de chocoladeparfait in glazen, met mascarpone, gepocheerde peren en een krokante toets er bovenop.De hoeveelheden van dit ...
Jeroen Meus - Trifle met aardbei, advocaatmousse, cake en meringue - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-aardbei-advocaatmousse-cake-en-meringue
... Trifle met aardbei, advocaatmousse, cake en meringue - Om na het diner nog eens uit te pakken met een indrukwekkend dessertje moet je deze trifle echt eens maken. jeroen maakt dit typisch Brits laagjesdessert met Belgische aardbeien, vier-vierdencake, luchtig eiwitschuim ...