Resultaten voor platte kaastaart met magere platte kaas

Platte kaastaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/platte-kaastaart

... platte kaastaart - Meng de platte kaas met 200 gram suiker, Alpro Cuisine, de eierdooiers en de maïzena tot een gladde massa. Klop de eiwitten met de rest van de suiker en meng ze samen met wat citroensap onder de gladde massa. Schik het bladerdeeg in een taartvorm ...

Kaastaart met speculoos

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaastaart-met-speculoos

... el in en duw goed aan tot een vlakke bodem.Bak 10 minuten in de oven en laat afkoelen.Klop het eiwit op.Meng de verse kaas met de platte kaas suiker eieren en vanille-essence.Giet het mengsel op de taartbodem en bak de kaastaart zo’n 40 minuten op 180°C.Laat de kaastaart volledig afkoelen in de oven met de oven op een kier. Ontvorm de kaastaart op een bord en zet ze 2 uur in de koelkast. ...

Kaastaart met speculoosbodem | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kaastaart-met-speculoosbodem

... tvorm hoeft niet eerst ingevet worden, de boter in de speculaas zorgt hiervoor. Meng vervolgens 400gr verse kaas en 400 gr magere platte kaas met 200gr suiker, 2 eieren, 2 tot sneeuw geklopte eiwitten en een vleugje vanille tot een glad mengsel. Giet dit mengsel over het speculaasdeeg en bak vervolgens gedurende 30 minuten op 180°. Zet de taart 4 uur in de koelkast. Deze taart is zeer lekker met frambozen(coulis) of aardbeien ...

Kaastaart | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaastaart

... kaastaart - Verwarm de oven op 200 graden. Klop de eigelen met 200 g suiker en de eiwitten met 100 g suiker goed stijf. Meng de platte kaas met de room. Doe de platte kaas bij de eigelen en voeg ook het maïszetmeel toe. Meng het eiwit onder het deeg (kort maar goed) ...

Volkorenbrood met platte kaas en radijs | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenbrood-met-platte-kaas-en-radijs

... Volkorenbrood met platte kaas en radijs - Bestrijk 1 snede brood met de platte kaas. Leg hier op de schijfjes radijs en de bieslook. Kruid met peper naar smaak. Sluit af met de andere snede brood. Eet hierbij nog een stuk fruit naar keuze. Ingrediënten 2 sneden vol ...

Kaastaart met compote van appel en frambozen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kaastaart-met-compote-van-appel-en-frambozen

... roer door tot een gladde massa. Als het pruttelt en schuimt, roer je alles verder door zodat je zeker geen klonters hebt. Doe de platte kaas erbij. Doe het eiwit en de suiker in een kom en klop op tot een luchtige massa. Doe een eerste deel eiwit in de pot en roer ...

Appel in de oven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/appel-in-de-oven

... Appel in de oven - Was en schil de appelen, verwijder het klokhuis, snijd middendoor en hol een weinig uit. Roer de platte kaas glad met de zoetstof, het ½ citroensap, en kaneel. Laat in een ovenschotel halfgaar worden. Vul op met het platte kaasmengsel, garneer met ...

Kaastaart met bosvruchten | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kaastaart-met-bosvruchten

... Smelt de gelatine daarna in 2 eetlepels warm water. Meng de opgeloste gelatine met het eidooiermengsel. Spatel er voorzichtig de platte kaas onder. Klop de eiwitten stijf en spatel die er ook voorzichtig onder. Klop de room half op en spatel die er ook voorzichtig onder. Giet het mengsel in de taartvorm en laat de kaastaart 2 uur opstijven in de koelkast. Versier met rode vruchten. Ingrediënten 25 g bruine suiker 50 g boter 100 g petit beurre koekje Vulling 2 eieren 75 g suiker 2 gelatineblaadjes 350 g platte kaas 1 dl room citroensap 50 g ...

Kaastaart met speculaas en ananas | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaastaart-met-speculaas-en-ananas

... 2 aparte kommen. Doe de helft van de suiker en de vanillesuiker bij de eigelen. Klop de eigelen schuimig met een mixer. Spatel de platte kaas erdoor. Week 20 gram gelatine in koud water en wring goed uit. Warm 0,5 dl ananassap op en smelt de gelatine erin (niet laten koken!). Giet dit al roerend bij de kaasmengeling en laat afkoelen in een bad met koud water. Doe de andere helft van de suiker bij de eiwitten en klop stijf met een mixer. Klop ...

Recepten - Boterham met platte kaas en radijzen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Boterham_met_platte_kaas_en_radijzen

... Bereidingswijze Smeer hoeve- of melkerijboter op een snee brood. Leg er een dikke laag platte kaas op. Strooi er versgemalen peper over. Spoel de radijzen. Snijd ze in schijfjes. Leg ze op de platte kaas. Snipper er nog wat bieslook bij. Dien op met een frisse  ...