Resultaten voor steak tartare peter goossens klassiekers njam
https://myfoodblog.nl/recipe/steak-tartare/
... steak tartare De steak tartare (of steak tartaar, 't mag allebei!) stond al zo lang op mijn 'to-do-lijstje'. Toch wilde ik het een keer maken als ik weer tijd had om naar de biologische slagerij te gaan. Het vlees is namelijk rauw en moet dus supervers zijn. Daarbij ...
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/steak-tartare
... steak tartare - De filet pur fijnsnijden in gelijke stukken en op smaak brengen met kappertjes, gehakte augurkjes, fijngehakte sjalot een scheutje olijfolie, peper, zout en enkele druppels tabasco. Zeker ervoor zorgen dat het niet té zuur wordt, dus regelmatig proeven. ...
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles ...
Steak tartare | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/steak-tartare/
... ergens in de niet zo diepe geschiedenis weer vanaf gingen zien, eerst met een halfrauwe rosbief, later met een compleet rauwe steak tartare en carpaccio. Zouden naturisten meer tartaar en carpaccio eten dan andere mensen? Ik denk het niet. Ik ben er zelf een, en ik vertoon die neiging allerminst. Het ware carnivore genoegen zit voor mij in de textuur en de smaak van gegaard vlees. Waarmee overigens niet gezegd is dat ik biefstukken doorbakken wil. Helemaal rauw heeft echter nauwelijks smaak en de textuur is glad en vochtig. Inderdaad, Henrico Prins’ oesters van gisteren zijn aan mij ook niet besteed. Om rauw vlees of rauwe vis lekker te maken moet alle zeilen bijgezet. Japanners schieten met scherp met hun wasabi en sojasaus, carpacciobakkers bulderen met mayonaise (klassiek, maar zelden meer gezien) of citroen, kaas, kappertjes en groen. En wie steak tartare voor de eerste keer maakt, merkt hoeveel hoempapa er doorheen moet om het lekker te maken. Dan, en echt pa ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/steak-tartaar
... steak tartaar - Onder het motto "ken je klassiekers" moet je dit recept voor steak tartaar zeker eens proberen. Het ideale voorgerecht voor een gezellige avond. - Snijd het vlees met de hand voor een extra lekker resultaat. Je kan uiteraard ook een cutter ...
Carpaccio van courgette met Parmigiano | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/carpaccio-van-courgette-met-parmigiano/
... Carpaccio van courgette met Parmigiano Hoe verpest je een steak tartare? O, daar is niks aan, zeg. Ga maar vragen bij Lou Castelet in Beaumes-de-Venise. Gewoon een matig stuk overleden rund nemen en dat in een of andere ‘cutter’ – zo noemen zelfs Franse ...
Steak in de wok | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-in-de-wok
... steak in de wok - Snijd de steak in kleine stukken. Snijd de witloofstronken en de champignons in fijne repen. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees erin, ook het witloof en als laatste de champignons, laat 2 minuten mooi bakken. Kruid met peper, zout, de wokkruiden ...
Steak met roquefort | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-met-roquefort
... steak met roquefort - Hoe je het perfecte steak bakt, lees je bij onze tips. Béarnaise, peperroom, archiduc of natuur, het zijn allemaal manieren om een steak te serveren. Ook met roquefortboter is dit superlekker. Zeker eens proberen! Hak de look en peterselie fijn! ...
Boterham met Tartare d’Anvers | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/boterham-met-tartare-danvers
... Boterham met tartare d’Anvers - Suikervrij én gezond koken hoeft niet altijd slecht te zijn.Tip: kies voor versgemalen biefstuk of ‘filet americain natuur’. Schaaf de kaas in schilfers. Snij de rucola en selder fijn. Meng de biefstuk met de kaas, rucola en selder. ...