Resultaten voor pepe vitello tonato

Bruschetta met vitello tonnato

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-vitello-tonnato

... in partjes. Schik de partjes en het kalfsvlees op de sneetjes stokbrood en druppel de tonijnsaus erover.Breng op smaak met zwarte peper en werk af met rucola en een appelkapper. ...

Vitello Tonato

https://www.prinsessenboontjes.be/post/vitello-tonato

... vitello tonato Oh wat is dit lekker. Een Italiaans voorgerecht waar wij een snelle draai aan gegeven hebben, zodat we altijd snel van dit lekkers kunnen smullen.Ingrediënten:Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Moet het snel? Laat bij je slager gebraden kalfsvlees ...

Vitello tonato | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vitello-tonato-0

... vitello tonato - Mix de tonijn met de mayonaise, de citroen, het zout, de peper en de ansjovis in de blender tot een gladde massa. Breng op smaak met peper, zout en citroen. Kruid het kalfsvlees met zout en cayennepeper. Bak het rondom krokant in olijfolie, verpak ...

Vittelo Tonato | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vittelo-tonato

... Vittelo tonato - Kook de eieren hard. Bind het kalfshaasje op. Kruid het vlees met peper, bak bruin in de pan en laat afkoelen. Vermeng alle ingrediënten voor de tonato in de blender. Voeg er de gepelde, hardgekookte eitjes aan toe en blend opnieuw. Snij enkele sneden ...

Videorecept voor Vitello tonato | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vitello-tonato3/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 85 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 400 gram kalfsfilet Toevoegen 2 wortelen Toevoegen 3 stengels bleekselderij Toevoegen ...

Jeroen Meus - Wraps met kalfsvlees, knolselder en tonijnmayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wraps-met-kalfsvlees-knolselder-en-tonijnmayonaise

... vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.Verwarm de oven voor tot 180 °C.Kruid het vlees aan beide kanten met peper en zout.Verwarm een scheut olijfolie in een pan. Kleur het vlees rondom aan.Rits de blaadjes van de rozemarijn. Snipper de tijm en de rozemarijn fijn. Kneus en pel de knoflook. Snijd de teen in stukken.Doe de tijm, rozemarijn en knoflook bij het vlees en laat 25 minuten verder garen in de voorverwarmde oven.De tonijnmayonaise Maak eerst een basismayonaise. Doe de eierdooiers met de mosterd en het sap van de citroen in een maatbeker. Mix met de staafmixer tot mayonaise te ...

Vitello Tonato | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vitello-tonato

... de ajuin, de wortel en selder in stukken. Voeg toe aan het gebraad.  Voeg ook alle andere ingrediënten toe. Kruid met flink wat peper en een eetlepel zout. Laat ongeveer een uur sudderen op een laag vuurtje. Laat het daarna afkoelen in de bouillon. Hierdoor droogt het vlees niet uit. Kook vier eitjes hard in ongeveer 10 minuten.  Emondeer de tomat ...

Vitello sgombro

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vitello-sgombro

... itlekken.Doe ze samen met de mayonaise het citroensap en de helft van de kappertjes in een blender en mix glad.Breng op smaak met peper en zout.Bak de resterende kappertjes krokant in hete olijfolie. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.Verdeel de plakjes kalfsgebraad over 4 borden.Garneer met wat rucola en verdeel er een beetje van de saus over.Werk af met de kappertjes en de extra rucola en breng op smaak met wat extra peper.Serveer met de resterende saus en sneetjes ciabatta. ...

Jeroen Meus - Spaghetti cacio e pepe - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaghetti-cacio-e-pepe

... Spaghetti cacio e pepe - Deze spaghetti cacio e pepe is een klassieker onder de pasta’s. Meer dan (verse) spaghettislierten, pecorino, zwarte peper en olijfolie heb je niet nodig. Wie het echt niet kan laten, kan deze pasta pimpen met wat rucola, zongedroogde tomaten ...

Recept voor hapje met vitello en tonijnmayonaise | njam!

http://www.njam.tv/recepten/hapje-met-vitello-en-tonijnmayonaise

... eer de komkommer hierin 20 minuten. maak de vitello: Meng het vlees met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met zwarte peper en zout. maak de tonijnmayonaise: Klop de room op en laat 15 minuten opstijven in de koelkast. Mix de tonijn fijn met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met witte peper. Meng de tonijnsaus voorzichtig met de room tot een luchtige mayonaise en laat 15 minuten opstijven in de koelkast. werk af: Toast het sto ...