Resultaten voor pasta mantelschelpen

Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/italian-cuisine-pasta-al-forno-pasta-oven/

... Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) met kip en broccoli Ik vroeg jullie op Facebook wat jullie graag terug wilden zien op myfoodblog. Een van de antwoorden was 'een lekkere pasta'. En dus ging ik daarmee aan de slag! Het werd een 'pasta al forno' oftwel, ...

Pasta al pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-al-pesto

... pasta al pesto - Kook de pasta al dente en spoel hem in koud water. Verwarm hem in solo. Meng de pitten, basilicum, look en parmesaan in de cutter en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Meng het mengsel onder de pasta en serveer. Ingrediënten 4 teentjes look 4 ...

Pasta carbonara | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/pasta-carbonara

... pasta carbonara - Kook water voor de pasta. Voeg zout toe aan het kokende water en kook de pasta. Smelt een beetje boter in de pan en voeg het spek en de fijngesneden ui eraan toe. Kruid dit met peper en muskaatnoot. Bak het mooi goudgeel aan. Blus alles met de room, ...

Pasta amatriciana | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-amatriciana

... pasta amatriciana - Kook de pasta beetgaar en spoel in koud water. Pel en ontpit de tomaten en snij in grote stukken. Stoof de ui, de chilipepers en de tomaten in wat olijfolie en boter en meng er de pasta doorheen. Serveer met parmezaanse kaas. Ingrediënten olijfolie ...

Pasta Carbonara | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-carbonara-1

... pasta Carbonara - Breng water aan de kook voor de pasta. Hak de sjalot, knoflook en peterselie fijn. Rasp de parmezaan. Klop de eieren op met de Alpro Cuisine en kruid dit mengsel af met peper en zout. Bak de spekblokjes met de fijngehakte knoflook en sjalot terwijl ...

Zwarte pasta met ricotta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/zwarte-pasta-met-ricotta

... Zwarte pasta met ricotta - Zwarte pasta is pasta die gekleurd is met de inkt van inktvis. Kook de pasta ‘al dente’. Zorg dat het water al kookt voor je de pasta toevoegt. Doe alleen zout in het water, olijfolie is niet nodig want je kruidt nadien de pasta toch nog ...

Pasta pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/pasta-pesto

... , parmezaanse kaas doen. Dit even met de vijzel bewerken en straalsgewijs olijfolie toevoegen. Het geheel mengen tot een smeuïge pasta. De verse pasta koken in ruim gezouten water. Afgieten en het geheel mengen onder de pesto. Ingrediënten parmezaanse kaas pijnboompitten 1 bot verse basilicum grof zout 1 teentje look olijfolie verse pasta verse pasta verse pasta ...

Eenvoudige pasta met ham en kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/eenvoudige-pasta-met-ham-en-kaas

... Eenvoudige pasta met ham en kaas - Weinig tijd om te koken? Deze pasta met ham en kaas is heerlijk en bovendien snel klaar! Meng de Maredsous Ham samen met de melk op een zacht vuurtje. Zo krijg je een Maredsous kaassaus. Kook de pasta bv. farfalle al dente in gezouten ...

Pasta met aubergine en ricotta | VTM Koken

https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/pasta-met-aubergine-en-ricotta

... pasta met aubergine en ricotta - Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de tomatensaus in een steelpan, voeg de aubergines toe en laat 10 minuten sudderen. Verdeel de pasta over 4 kommen, giet er wat saus over en schep er een lepel ricotta ...

Pasta met tonijn en kappertjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/pasta-tonijn-kappertjes

... oorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 11 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 350 g schelpjes pasta 2 middelgrote uien, gehalveerd, in kleine ringen olijfolie 1 pot Heinz pasta Sauce Traditional (600 g) 400 g tonijnstukjes (blik), uitgelekt 1 eetlepel kappertjes Bereiden Kook de ...