Resultaten voor pascale naessens brandade van kabeljauw knolselderij
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Brandade van kabeljauw | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brandade-van-kabeljauw
... brandade van kabeljauw - Stoom de aardappelen gaar gedurende 3 minuten op 120 graden. Leg de vis in een diepe schaal en kruid hem met peper en zout en PH Viskruiden. Leg de aardappelen erbij en overgiet het geheel met soya melk. Zet alles gedurende 2 minuten op 120 graden in ...
Brandade van witvis en aardappeltjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/brandade-van-witvis-en-aardappeltjes-met-salie-en-chorizo-olie
... brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie - brandade van witvis en aardappeltjes met salie en chorizo-olie - Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water.Verdeel de vis in kleine stukken en bak hem gaar in wat gesmolten boter op een laag vuu ...
Brandade met kabeljauw | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brandade-met-kabeljauw
... brandade met kabeljauw - Breng de krielaardappelen (met de schil) aan de kook. Snij pommes chateaux (of tonnetjes) van de grote aardappelen en kook in water met de saffraandraadjes en een snuifje zout. Snij sliertjes van de courgette met behulp van een mandoline en blancheer ...
Brandade met sprot en soldaatjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/brandade-met-gerookte-sprot-en-soldaatjes
... brandade met gerookte sprot en soldaatjes - Klein maar fijn, zo kan je deze brandade met gerookte sprot omschrijven. Serveer in een glaasje voor een leuke presentatie op de kersttafel. - Gaar de geschilde aardappelen in licht gezouten water. Giet af en pureer.Breng de ...
Recept voor brandade van schelvis | njam!
http://www.njam.tv/recepten/brandade-van-schelvis
... bereiden: maak de brandade: Fileer de schelvis en spoel af onder koud stromend water. Kook de aardappelen 15 minuten in gezouten water. Pers de knoflook uit boven de aardappelen en doe de visfilets erbij. Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Giet het kookvocht af en ...
Recept knolselderij - Gesmoorde knolselderij met kerrie - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/knolselderij/gesmoorde-knolselderij-kerrie
... Gesmoorde knolselderij met kerrie 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 12 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands bevat per portie165 kcal 3 g eiwit 11 g vet 14 g koolhydraten Ingrediënten 1 kleine knolselderij, in blokjes ...
Jeroen Meus - Zuiderse brandade met geroosterde groenten en gepocheerd ei - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zuiderse-brandade-met-geroosterde-groenten-en-gepocheerd-ei
... Zuiderse brandade met geroosterde groenten en gepocheerd ei - Een stevige ovenschotel boordevol zuiderse groenten met als klap op de vuurpijl gezouten kabeljauw, ook wel ‘bacalhau’ genoemd. - Laat de oven voorverwarmen op 180 graden.Pel de ui en de look, snijd ...
Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-kabeljauw-kroketje-van-brandade-en-mayonaise-van-chorizo
... Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo By: Wout Bru Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kabeljauw Directions: 1. Espuma van tomaat (1/4de fles): Alle ingrediënten ( mayonaise, mosterd, ...
Brandade met mosselen en kabeljauw | VTM Koken
https://koken.vtm.be/taste/recept/brandade-met-mosselen-en-kabeljauw
... brandade met mosselen en kabeljauw - Begin met het schillen van vier aardappelen. Schil en snij ook het kwart van een knolselder. Kook de knolselder met de aardappelen in licht gezouten water. Was en snij de groene selder grof. Plet het teentje knoflook. Was de mosselen ...