Resultaten voor pascale naessens mosselen met peterselimosselen met room en peterselie pascale n
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes
... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...
Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten
... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...
Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda
... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...
Salade met gegratineerde mosselen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/salade-met-gegratineerde-mosselen
... Salade met gegratineerde mosselen - Kook de mosselen. Verwarm de oven voor op 200 ºC (eventueel met grillfunctie aan). Verwijder de dekselschelp van de mosselen. Snijd de mosselen los en laat ze in de onderste schelp liggen. Leg de mosselen op een bakplaat. Schep een ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/steak-met-granaatappelpitjes
... Steak met granaatappelpit Dit is echt zooooo lekker! Als je koriander lust ☺️. En anders vervang je die door platte peterselie. Dit is een heerlijk fris zomers gerechtje. Echt verrassend lekker.Ingrediënten Bereidingswijze:Leg de steak sowieso eerst een half uur ...
Mosselen in room en witte wijn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-room
... mosselen in room en witte wijn - Was de mosselen goed en laat ze nog een uurtje staan in de helft melk en de helft water. De mosselen slopren zo de melk op en worden groter. Snij de look, ui en de selder fijn. Doe de vetstof in de pot en stoof de groenten aan. Doe de ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes
... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...
Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens
... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...
Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus
... Scampi met rijke tomatensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe ...