Resultaten voor parelhoen in saus veronique

Parelhoen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/parelhoen

... parelhoen - Neem een kookpot aangepast aan de grootte van de parelhoen. Kruid de parelhoen met peper en zout. Doe bakboter in de pot en braad de parelhoen mooi goudbruin aan drie zijden. Snijd ondertussen de ajuin en leg in de pot naast de parelhoen. Voeg wat tijm, laurier ...

Recepten - Stoofpotje van parelhoen en geuze

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Stoofpotje_van_parelhoen_en_geuze

... Bereidingswijze Snijd de parelhoen in stukken, kruid met peper en zout en schroei dicht in hete boter. Pel de zilveruitjes en halveer ze. Haal het bittere hart uit de stronkjes witloof en snijd ze overlangs door. Doe het witloof en de uitjes bij de parelhoen. Kruid met ...

Franse parelhoen opgevuld met waterkers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/franse-parelhoen-opgevuld-met-waterkers

... Franse parelhoen opgevuld met waterkers - Ontbeen de parelhoen en hak het vlees van de billen zonder het vel. Bereid de vulling met het gehakt, het ei en gepureerde waterkers. Voeg zout & peper toe. Verwijder het vel van de filets, plet het vel en plaats het tussen ...

Parelhoen met ganzenlever, witloof, appel en speculaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/parelhoen-met-ganzenlever-witloof-appel-en-speculaas

... parelhoen met ganzenlever, witloof, appel en speculaas - Stoom de chiconettes gaar en bak vervolgens in boter. Kruid de parelhoen en kleur ze hevig langs alle kanten. Gaar verder in de oven op 160°C ongeveer 10 à 12 minuten. Giet het vet weg uit de pan en blus met de ...

Jeroen Meus - Parelhoen ‘crosse & blackwell’ met gegrilde aardappel en augurk - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-crosse-blackwell-met-gegrilde-aardappel-en-augurk

... l’ met gegrilde aardappel en augurk - Crosse & Blackwell-saus is een saus op basis van pickles en room. Ze past perfect bij parelhoen. Jeroen maakt er gegrilde augurkjes en een eenvoudige waterkerssalade bij. - Was de aardappelen en kook ze gaar in de schil in licht gezouten water. Verwarm de ...

El Potro Frison Semi Dulce | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/el-potro-frison-semi-dulce/

... El Potro Frison Semi Dulce Een nieuwe zaterdag, een nieuw Volkskrantmenu. En dus een nieuw wijnadvies daarbij. Dit keer een zacht zoete wijn uit Spanje die zich met niet veel andere laat vergelijken. Zacht zoet, wit, en dat omdat Loethe Olthuis als hoofdgerecht na ...

Gevuld parelhoen met witloof en kroketten

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/16/gevuld-parelhoen-met-witloof-en-kroketten-1

... Gevuld parelhoen met witloof en kroketten - Een echte kersttopper. - Snipper de sjalot. Hak de pistachenoten. Rasp de gember. Verwarm de oven voor op 190°C. Voor de vulling: Fruit de sjalot glazig in boter, voeg de cantharellen toe en roerbak tot alle vocht verdampt ...

Recept voor waterzooi met parelhoen en asperges | njam!

http://www.njam.tv/recepten/waterzooi-met-parelhoen-en-asperges

... bereiden:  maak de bouillon: Versnijd de parelhoen. Snijd de ruggengraat uit de parelhoen, gevolgd door de vleugelpuntjes, de uiteinden van de poten, het staartje en het nekvel. Verdeel de parelhoen in vier stukken, twee borststukken en twee billetjes. Vul een kookpot ...

Parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/parelhoen-met-druifjes-portosaus-en-bieslookkroketjes

... parelhoen met druifjes, portosaus en bieslookkroketjes - Kip of parelhoen in de oven is altijd lekker. Zeker in combinatie met een smakelijke portosaus. Brand de pluimpjes van de parelhoen.  Pel een handvol verse druifjes en ontpit. Giet de ontpitte druiven af en hou het ...

Parelhoen met groene kool uit de slow cooker - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/parelhoen/parelhoen-groene-kool-slow-cooker

... eiden 4 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteHollands Ingrediënten ½ groene kool 1 parelhoen 3 takjes verse tijm 4 plakken rookspek (desgewenst) 80 g boter Bereiden Trek de bladen kool van de stronk en spoel ze onder de koude kraan. Bestrooi het parelhoen met zout en peper. Stop de takjes tijm ...