Resultaten voor gehakt parmentier piet
Hachis parmentier | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hachis-parmentier
... Hachis parmentier - Stoof de fijngehakte ui aan met de look en het gehakt tot het gehakt gaar. Kook de aardappelen en maak er puree van. Meng het ei, de boter en de melk onder de puree. Kruid met peper en zout. Schik het gehakt in een ovenschotel en leg de puree erbovenop. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hachis-parmentier
... e uien fijn e pers de look fijn. Stoof in een bakpan met weinig boter. Voeg de tijm rozemarijn salie en worcestersaus toe.Bak het gehakt rul bij de uien.Vet kleine ovenschaaltjes of 1 grote in. Vul deze met het gehakt en bedek met de aardappelpuree.Verdeel de kaas en paneermeel over de schaaltjes strooi er wat vlokjes boter over en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven tot ze mooi gegratineerd zijn.Serveer met een fris slaatje. ...
Gratin parmentier à l'Italienne
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/432/gratin-parmentier-a-litalienne
... zouten water. Schil de wortelen, snij ze in kleine blokjes. Snipper de ui. Stoof de ui aan in olijfolie. Voeg er de wortel en het gehakt aan toe. Bak rul. Doe er de tomaten bij en kruid met peper, zout, tijm en laurier. Laat op een zacht vuurtje 20 minuten garen. Pureer de aardappelen met de boter en de melk. Doe het gehakt in een beboterde ovenschotel en verdeel er de puree over. strooi er de kaas over en gratineer goudbruin onder de grill. ...
Jeroen Meus - Gehakt Parmentier - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gehakt-parmentier
... Snipper de uien grof en plet de look tot pulp. Stoof ze samen aan in de hete boter. De uien mogen lichtbruin kleuren. 3. Voeg het gehakt toe aan de pot, samen met een scheutje olijfolie of wat extra boter. Roer het gehakt regelmatig om, zodat het geen grote homp vlees blijft. 4. Breng het gehakt extra op smaak met wat verse of gedroogde tijm, een snuifje zout en peper van de molen. 5. Voeg het blik tomatenstukjes toe en meng de stukjes goed door het gebakken vlees. 6. Laat de pot nog even stoven op een zacht vuurtje. 7. Giet de aardappelen af en stamp ze tot puree. Het mag best een puree zijn waar nog kleine stukjes aardappel in zitten. 8. Tover de gestampte aardappelen om in een smeuïge puree door er ...
Parmentier met grijze garnalen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/parmentier-met-grijze-garnalen
... lly Prat reduceren tot 3 el. Voeg de room toe en laat even doorkoken tot een romig mengsel. Voeg het citroensap toe.Meng fijngehakte bieslook met de garnalen.Schep de aardappelen in een ring en schik er verse garnalen met bieslook bovenop. Verwijder de ring.Serveer het sausje bij het gerecht.Recept: Claudia Allemeersch Foto: Heikki Verdurme ...
Hachis parmentier van tofu | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hachis-parmentier-van-tofu
... erstrooi met geraspte kaas en paneermeel. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 à 25 min. Ingrediënten 2 pakjes gehakte tofu 1 ajuin 1 wortel 2 selderstengels 1 wit van prei 1 teentje look peper en zout tijm laurier 2 el Maggi PH groentebouillon ...
Hachis parmentier | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hachis-parmentier
... rmentier - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat een klontje boter smelten in de pan. Hak een ui fijn en laat aanstoven. Kruid het gehakt met peper en zout. Duw het gehakt zoveel mogelijk uit elkaar om geen té dikke stukken gehakt te krijgen. Laat mooi bakken. Draai het geha ...
Jeroen Meus - Hachis parmentier met witloof - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hachis-parmentier-met-witloof
... Hachis parmentier met witloof - Een snelle ovenschotel met zoetzuur witloof, gebakken gehakt, smeuïge puree en een krokant korstje. Het perfecte winterse gerecht om op voorhand klaar te maken en de dag nadien op te warmen in de oven. - Schil de aardappelen en kook ze ...
Jeroen Meus - Hachis parmentier met witloof - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hachis-parmentier-met-witloof
... Hachis parmentier met witloof - Een snelle ovenschotel met zoetzuur witloof, gebakken gehakt, smeuïge puree en een krokant korstje. Het perfecte winterse gerecht om op voorhand klaar te maken en de dag nadien op te warmen in de oven. - Schil de aardappelen en kook ze ...
Jeroen Meus - Hachis parmentier met zwarte pens, gebakken ui en groene kool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hachis-parmentier-met-zwarte-pens-gebakken-ui-en-groene-kool
... Hachis parmentier met zwarte pens, gebakken ui en groene kool - Hachis parmentier is een gerecht dat je perfect van tevoren kan maken en later in de oven kan opwarmen. Met de traditionele parmentier in het achterhoofd maakt Jeroen een verrassende variant met zwarte pens ...