Resultaten voor runderbouillon piet huysentru

Recept voor Pompoensoep met runderbouillon | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pompoensoep-met-runderbouillon/

... kjes toe en laat dit 45 min. pruttelen. Mix de soep, zeef ze en breng ze op smaak met zout en peper. Geniet van Pompoensoep met runderbouillon ...

Varkenskotelet cordon bleu | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenskotelet-cordon-bleu

... pelpuree. Ingrediënten 4 plakjes raclettekaas 4 plakjes gekookte ham 4 varkenskoteletten aardappelpuree boter 2 dl water 1 el PH runderbouillo ...

Zelf bitterballen maken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bitterballen

... eg er de melk en het bouillonvocht aan toe. Haal het soepvlees uit mekaar in draden en voeg deze toe aan de saus. Samen met de PH runderbouillon. Week de gelatine en voeg deze toe aan de vleessaus. Meng op het eind de room met het eigeel erdoor. Stort het geheel in een schaal. Laat dit gedurende 24 uur in de koelkast rusten. Rol balletjes en paneer ze in de bloem, eigeel met een beetje water en paneermeel. Leg ze nog even in de koelkast zodat het paneermeel mee kan opstijven. Bak gedurende 4 minuten op 18 ...

Boeuf Bourguignon met champignons, spek, zilveruitjes en rode wijn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/boeuf-bourguignon-met-champignons-spek-zilveruitjes-en-rode-wijn

... Boeuf Bourguignon met champignons, spek, zilveruitjes en rode wijn - Snijd het vlees in stukken van 4 op 4 cm. Marineer het vlees in de wijn samen met de fijngesneden prei, de wortelen, de selder, de ui, de tijm en de laurier.  Laat deze bereiding één nacht rusten.  Haal ...

Gepocheerd varkenshaasje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepocheerd-varkenshaasje

... d het haasje in biefstukjes. Snijd de spruitjes fijn. Hak de look fijn. Snijd het spek in reepjes. Warm het water op samen met de runderbouillon, de look en de rozemarijn. Voeg er de spruitjes en daarna de varkenshaasbiefstukjes aan toe. Laat ze gedurende 4 à 5 minuten aan elke kant pocheren en voeg er ...

Kalfslever met sjalotten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslever-met-sjalotten

... ee. Versier met kervel of platte peterselie. Ingrediënten 4 schijven kalfslever 4 sjalotten ½ dl frambozenazijn 1 dl water 1 el runderbouillon 2 el suiker puree Kervel of platte peterselie bakboter ...

Rundvlees miroton | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rundvlees-miroton

... . Fruit ze lichtbruin in olijfolie, voeg de bloem toe en roer tot er een roux ontstaat. Verdun deze al roerende met de balsamico, runderbouillon en tomatenpuree; breng op smaak met zout en peper. Snijd het vlees en de wortelen in kleine stukjes, doe ze in een gratinschaal, giet de uiensaus erover en zet hem 20 minuten ...

Kalfslapje met waterkers | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslapje-met-waterkers

... je Gandaham bovenop zodat die mee kan opwarmen. Haal ze vervolgens uit de pan. Blus de pan met het water en de wijn en voeg er de runderbouillon aan toe. Laat dit voor de helft inkoken en voeg er de room aan toe en laat dit opnieuw inkoken. Serveer het vlees met puree en de waterkers. Ingrediënten waterkers 4 sneetjes Gandaham 4 kalfslapjes 1 dl witte wijn 1 dl water 2 dl room 1 e ...

Zeebaars met rodekoolscheuten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeebaars-met-rodekoolscheuten

... het bord, leg er het zeewier en de zeebaarsfilets bovenop en werk het geheel af met de rodekoolscheuten. Ingrediënten 2 th lepel runderbouillon 2 th lepel gekonfijte gember rodekoolscheuten tabasco gedroogde wakame l water 4 zeebaarsfilets boter ...

Pepersteak met sla, frietjes en een whiskysausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pepersteak-met-sla-frietjes-en-een-whiskysausje

... eaks in de peper. Bak de steaks aan beide kanten bruin in een beetje bakboter. Blus de pan met de whisky en het water. Voeg er de runderbouillon aan toe en laat dit voor de helft inkoken. Voeg er de room aan toe en laat dit vervolgens koken tot een gebonden saus. Strooi er een beetje peterselie overheen. Serveer het geheel met de friet ...