Resultaten voor ossenhaas jeroen meus
Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg
... . Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij koud is. Dep het vlees af en leg het op het bladerdeeg. Geef een insnede in de ossenhaas en leg de fois gras erin. Leg het b ...
Ossenhaas met koolsalade en aardappel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossenhaas-met-rijke-koolsalade-en-geplette-ratte-aardappeltjes
... t ze af.Prak de aardappeltjes fijn met een vork en besprenkel ze met wat olijfolie. Kruid met peper van de molen.Kruid de stukken ossenhaas en bak ze mooi aan naar wens in een pan met een weinig olijfolie.Meng de fijngehakte dille en de magere yoghurt onder de koolsalade en serveer de ossenhaas met de koolsalade en de geplette aardappeltjes. ...
Ossenhaas met peperkorst, asperges en knoflookbrood
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossenhaas-met-peperkorst-asperges-en-knoflookbrood
... vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Maal of wrijf alle ingrediënten voor de peperkorst fijn. Bestrijk hiermee de ossenhaas.Bestrijk de bollen knoflook met 1 eetlepel olijfolie peper en zout. Laat de bollen knoflook 45 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin roosteren.Voeg na 20 minuten de ossenhaas toe. Rooster de ossenhaas 20 minuten gaar (ongeveer 40 minuten per kilo). Indien je een vleesthermometer ge ...
Geroosterde ossenhaas met kastanjechampignons - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/geroosterde-ossenhaas-kastanjechampignons
... Geroosterde ossenhaas met kastanjechampignons 6 personen 5 min voorbereiden 15 min bereiden 30 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 6 stukjes ossenhaas (Ã ca. 125 g) 1 eetlepel balsamicoazijn 6 eetlepels olijfolie 50 g ...
Ossenhaas met korst van hazelnoot en een sausje van balsamicoazijn | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/ossenhaas-met-korst-van-hazelnoot-en-een-sausje-van-balsamicoazijn
... tje water in een pot. Laat dit mengsel inkoken tot een gebonden saus. Kleur twee klontjes boter in de pan en schroei de 4 stukken ossenhaas dicht. Zet deze nadien in een voorverwarmde oven, 8 minuten op 200°. Haal na vier minuten de ossenhaas uit de oven en smeer de stukken in met honing en besprenkel ze met de gehakte hazelnoten. Laat ze verder nog 4 minuten garen. Leg een spiegel saus op de warme borden en leg de ossenhaas ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ossenhaas-met-spek
... ossenhaas met spek - ossenhaas met spek - Verwarm de oven voor op 180°C. Wikkel het spek rond de ossenhaas. Beboter een ovenschaal en leg het vlees erin. Leg er nog wat klontjes boter omheen. Kruid met peper en zout. Zet de schaal 30 tot 35 minuten in de warme oven ...
Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/carpaccio/carpaccio/carpaccio-ossenhaas-spaghetti-asperges
... Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van asperges 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 8 waarderingen VoorgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 200 g ossenhaas 4 geschilde witte en groene asperges 6 eetlepels olijfolie ½ bosje ...
Ossenhaas Wellington | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/ossenhaas-wellington
... coazijn 8 el bruine fond 1 eigeel 2 el porto 1 groot vel bladerdeeg 4 schijven terrine van ganzenlever 1 bakje champignons 800 gr ossenhaas bakboter ...
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/carpaccio-van-ossenhaas-met-pijnboompitten-rucola-en-parmezaankrullen
... Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen - Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor het snijden uit de diepvriezer. Snijd het vlees in flinterdunne plakjes en schik het op ...
Ossenhaas met paté en peer - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/ossenhaas-pate-peer
... s smelten. Bak de plakjes peer in het bakvet op hoog vuur mooi bruin. Leg de ossenhazen op vier warme borden en rangschik op elke ossenhaas 3 partjes peer. Roer de wijn en vleesfond door het bakvet en kook het geheel op hoog vuur in tot een mooie jus. Schep de jus rond de ossenhaas. Lekker met gebakken witlof. Het ledenrecept 'Ossenhaas met paté en peer' wordt je aangeboden door Fabiënne van der Loo. ...