Resultaten voor traag gegaarde tomaten

Recepten - Pesto met gedroogde tomaten

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Pesto_met_gedroogde_tomaten_1

... Bereidingswijze Alles in een keukenmachine doen en hakken. Zeer traag de olijfolie toevoegen. 12 gedroogde tomaten( cornue des Andes) hakken in de keukenmachine met een klein beetje olijfolie. De bekomen brij bij de pesto voegen. Deze pesto doe ik in een glazen bokaal. ...

Dubbel gegaarde varkensribbetjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/dubbel-gegaarde-varkensribbetjes

... Dubbel gegaarde varkensribbetjes - Deze dubbel gegaarde varkensribbetjes zijn knapperig vanbuiten en botermals vanbinnen, én ze hebben een heerlijke zoet-kruidige smaak dankzij de marinade. - Snijd alle groenten in grove stukken.Kruid de ribben met peper en ...

Sas Kookt!: Gevulde portobello's

http://saskookt.blogspot.be/2012/03/gevulde-portobellos.html

... een voorverwarmde oven op 180°. Hak ondertussen de selder en de ui heel fijn. Doe wat olijfolie in een pannetje en fruit hierin traag de selder en ui. Hak de tomaten fijn en ook de look en doe dit na 6 minuutjes bij de ui en selder. Laat nog eens 3 minuutjes traag meestoven. Zet het vuur af en laat afkoelen. Haal na 15 minuutjes de champignons uit de oven. Meng de dragon en de helft van de basilicum onder de tomatenmengeling. Doe er de parmezaan bij en vul hiermee de champignons. Verdeel de plakjes kaas over de gevulde champignons en zet ze terug in de oven gedurende tien minuten. Haal ze eruit en verdeel er de rest van de basilicum over. Heerlijk met een groene sla en wat quinoa. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: vegetarisch ...

Chocolademousse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademousse

... Chocolademousse - Smelt de boter met de chocolade op een laag vuurtje. Chocolade moet traag smelten anders gaat hij aanbakken. De boter moet ook traag smelten. Als hij te heet wordt, verliest hij smaak. De gesmolten boter moet zijn structuur behouden. Bij het afkoelen ...

Jeroen Meus - Runderwangen bourguignon met warme groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/runderwangen-bourguignon-met-warme-groenten

... k van de rodewijnmarinade kunnen opnemen. De warme groenten en krokante croutons zijn de perfecte aanvulling op de superzachte en traag gegaarde stukken vlees. Dagelijkse kost op z’n best! - De voorbereiding (een dag op voorhand)Spoel de stengels selder onder koud stromend water en snijd ze fijn. Schil de wortels en snijd ze in kleine blokjes (brunoise). Pel en snijd de uien fijn. Verzamel alle groenten in een grote mengkom.Snijd het vlees in kleine stukken (zoals stoofvlees). Doe ze ook in de ...

Jeroen Meus - Runderwangen bourguignon met warme groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/runderwangen-bourguignon-met-warme-groenten

... k van de rodewijnmarinade kunnen opnemen. De warme groenten en krokante croutons zijn de perfecte aanvulling op de superzachte en traag gegaarde stukken vlees. Dagelijkse kost op z’n best! - De voorbereiding (een dag op voorhand)Spoel de stengels selder onder koud stromend water en snijd ze fijn. Schil de wortels en snijd ze in kleine blokjes (brunoise). Pel en snijd de uien fijn. Verzamel alle groenten in een grote mengkom.Snijd het vlees in kleine stukken (zoals stoofvlees). Doe ze ook in de ...

Jeroen Meus - Gevulde paprika's met kip en fregola sarda - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-paprikas-met-kip-en-fregola-sarda

... Gevulde paprika's met kip en fregola sarda - Fregola is een pastasoort dat afkomstig is uit het Italiaanse Sardinië. Het zijn kleine bolletjes griesmeeldeeg en ze worden klassiek bereid in een tomatensaus met schelpdieren. Jeroen maakt er zijn eigen versie ...

Warmgerookte zalm met rode biet

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89912/warmgerookte-zalm-met-rode-biet-1

... Warmgerookte zalm met rode biet - Je kunt deze zalm ook in een traditionele barbecue met deksel bereiden. - Steek het vuur van de houtoven aan. Leg de halve bol knoflook met de platte kant op de bakplaat. Snij de bieten in plakjes of heel fijne partjes. Meng ze met ...

Uit de keuken van Levine: Langzaam in de oven gegaarde kip met citroen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/07/langzaam-in-de-oven-gegaarde-kip-met.html

... Langzaam in de oven gegaarde kip met citroen Simpel en pure smaken. Kost wel wat tijd, maar eenmaal in de oven heb je er geen omkijken meer naar. Tip: neem voor het lekkerste resultaat de beste kippenpoten die je kunt krijgen.Wij aten er een gemengde salade en versgebakken ...

Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/zacht-gegaarde-kippenborst-met-taartje-van-savooikool

... Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool - Bak de kipfilets aan en houd ze warm in de oven op 85 °C. Blancheer de buitenste bladeren van de savooikool en koel ze af in ijswater. Snijd de rest van de kool op, snipper de ui en stoof ze aan. Kruid met peper ...