Resultaten voor mihoen met groenten

Roergebakken kip met mihoen en paksoi - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/roergebakken-kip-mihoen-paksoi

... Roergebakken kip met mihoen en paksoi 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 6 waarderingen HoofdgerechtGevogelteThais Ingrediënten 3 eetlepels roerbakolie ½ eetlepel gember, fijngehakt 300 g kipfilet, in reepjes 1 rode ui, ...

Thaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/wraps/thaise-sla-wraps-mihoen-rosbief-garnalen

... Thaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen VoorgerechtVisThais bevat per portie220 kcal 17 g eiwit 6 g vet 24 g koolhydraten Ingrediënten 100 g mihoen 1 krop lollo rosso ...

Aspergesalade met gefrituurde mihoen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/aspergesalade-gefrituurde-mihoen

... Aspergesalade met gefrituurde mihoen 4 personen 5 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 100 g mihoen olie om te frituren 800 g asperges 4 (biologische) eieren 4 theelepels gladde mosterd ...

Chinese tomatensoep | In 30 min. op tafel | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/chinese-tomatensoep/

... p en ketjap manis erbij. Breng de soep aan de kook en laat ongeveer 15 tot 20 minuten koken totdat de kipfilet gaar is. Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op het pak. Haal de kipfilets met een vork uit de soeppan. Pureer de soep even kort met een staafmixer. rek met behulp van 2 vorken de kipfilets uit elkaar en voeg de kip weer toe aan de soep. Voeg een beetje allesbinder toe aan de soep als je de soep iets dikker wil maken. Serveer de Chinese tomatensoep met wat verse bosui en mihoen. 1 liter kippenbouillon, 75 gr appelmoes, 1.5 el gembersiroop, 2 kipfilets, 50 gr mihoen, 3 el ketjap manis, 400 gr tomatenblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 ui, 1 b ...

Pastilla van vis | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pastilla-van-vis

... Pastilla van vis - Plaats de mihoen 4 min in heet kokend water. Laat weken. Versnipper de uien, peterselie, koriander en de look. Laat deze in een pan sudderen met de olijfolie. Snij de kabeljauw in stukken en doe hem bij in de pan. Laat kort sudderen en voeg 5 soeplepels ...

Noedels met geroosterde varkensoestertjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/noedels/noedels/noedels-geroosterde-varkensoestertjes

... 00 ml rijstazijn of wittewijnazijn 100 g suiker 1 theelepel tomatenpuree 1 rode Spaanse peper, in dunne reepjes 200 ml olie 150 g mihoen ½ krop lollo rosso 3 bosuitjes, in ringetjes 4 bolletjes gember, in plakjes 2 eetlepels koriander- of peterselieblaadjes Voorbereiden Roer in een kom 2 eetlepels sojasaus, het gemberpoeder, de maïzena en de helft van de sherry door elkaar. Schep de plakjes vlees erdoor en laat ze ca. 30 minuten marineren. Breng in een pan (geen aluminium!) de rijstazijn met de suiker, de tomatenpuree en de rest van de sojasaus en sherry aan de kook. Los de suiker al roerende op en laat het geheel op matig hoog vuur inko ...

Chinese fondue (hotpot) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/fondue/fondue/chinese-fondue-hotpot

... ngeknipt 600 g lamsbout zonder been, in dunne plakjes 200 g spinazie ½ Chinese kool, in repen 200 g shii-take, in plakjes 75 g mihoen Bereiden Roer een sausje van de pindakaas, de sojasaus, de sherry, het chilipoeder, de suiker en 2 eetlepels heet water. Verdeel het sausje over vier kleine kommetjes. Breng in een fonduepan 1½ liter water met de bouillontabletten aan de kook. Voeg de knoflook, gember, bosuitjes en koriander toe. Verdeel het vlees, de groenten en de paddestoelen over twee schalen. Kook het vlees, de groenten en de shii-take aan tafel snel gaar in de bouillon. Serveer het sausje er apart bij. Voeg daarna de mihoen aan de bouillon toe en schenk de soep in soepkommen. Extra benodigd Fonduepan Het recept 'Chinese fondue (hotp ...

Exotische 'luie wijven' soep.

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2014/01/exotische-luie-wijven-soep.html

... e nodig? 1 zakje wokgroenten (liefst met sojascheuten)1 blik tomatenblokjes (400 g)1 blokje groentenbouillon1 chilipeper50 g mihoen (rijstnoedels)3 el sojasaus1 el vissaus (optioneel)*Hak de chilipeper fijn en doe samen met de wokgroenten in een pot. Doe er de tomaten bij en vul het blik 4 maal met water en giet bij de groenten. Groentenblokje erbij en breng alles aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen.  Breek de mihoen in kleinere stukken en laat eventjes meekoken.Werk af met de sojasaus en vissaus.Da's dus echt alles.Smakelijk!Ann P.S.: je kan er ook nog andere groenten bij doen zoals kerstomaten, witte bonen, paprika, broccoli ...*die vissaus mag je gewoon vervangen door wat extra zout als je daar behoefte aan hebt. ...

Mihoen met gedroogde tomaat en gehakte pinda’s | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/mihoen-met-gedroogde-tomaat-en-gehakte-pindas/

... mschap. Gember, chilipeper, sesamolie, koriander, het zijn allemaal de toveringrediënten voor mijn zelfexorcisme. Bereid de mihoen zoals de verpakking aangeeft, maar spoel hem daarna meteen koud om hem niet te gaar te laten worden. Laat uitlekken en meng met de sesamolie. Fruit de gember en knoflook in de neutrale olie tot de knoflook goudbruin wordt. Voeg bijna alle lente-ui, chilipeper, suiker, de wortelrasp en de helft van de taugé toe en roerbak 1 minuut. Doe er de mihoen, sojasaus en gedroogde tomaat bij en warm grondig door. Bestrooi met de resterende lente-ui, taugé, pinda’s en koriander. mihoen met gedroogde tomaat Voor 4 personen: 350 gram mihoen 1 eetlepel sesamolie 3 cm verse gember, gehakt 2 tenen knoflook, gehakt 3 eetlepels neutrale olie 4 stengels lente-ui, in dunne ringetjes 1 à 2 rode pepers, gehakt 1 eetlepel suiker handje geraspte wortelsliertjes 200 gram taugé 4 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels gedroogde tomaat in olie, in flintertjes 2 eetlepels gehakte pinda’s handvol korianderblad ...

Recept Vietnamese zachte loempia’s met garnalen | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-vietnamese-zachte-loempias-met-garnalen/

... Roer er de pepers, knoflook, limoensap, vissaus en pinda’s door. Breng een pan water met zout aan de kook en doe er de mihoen in. Draai het vuur uit en laat 2 minuten staan. Spoel koud af, laat uitlekken en knip of snijd iets kleiner. Snijd de garnalen in de lengte door. Doop de rijstvellen één voor één voorzichtig in handwarm water tot ze zacht zijn, leg ze op een droge doek en vul ze ook weer een voor een. Verdeel er een kwart van de sla, wortel, taugé, kruiden en garnalen over, plus een pluk glasnoedels. Maak het maar artistiek, want nat rijstpapier is doorzichtig. Vouw het papier er voorzichtig omheen, eerst van onder naar boven, dan de zijkanten naar binnen, en dan rollen, een beetje strak, maar voorzichtig. Dip en eet onmiddellijk. Zachte Vietnamese loempia’s met garnalen Voor 4 personen: 80 gram mihoen 24 gekookte grote garnalen, gepeld handvol in repen gesneden sla handje vers muntblad handje vers korianderblad handje geraspte wortel handje taugé 4 grote vellen rijstpapier, van 22 cm doorsnee, of 8 kleinere dipsaus: 1 eetlepel azijn 1 eetlepel suiker 1 rode peper, gesneden 2 tenen knoflook, geperst 3 eetlepels limoensap 6 eetlepels Thaise of Vietnamese vissaus 25 gram geroosterde pinda’s ...