Resultaten voor sos piet xl chocolade koekjes

S'mores

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/smores

... S'mores - Een s'more is een typisch Amerikaanse snack die bij het kampvuur gegeten wordt, bestaand uit een geroosterde marshmallow, chocolade en twee crackers. Tover dit Amerikaans gerechtje om in een Belgische topper met heerlijk Belgische chocolade en petit-beurre ...

Rice krispies koekjes of cornflakes koekjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rice-krispies-koekjes-cornflakes-koekjes

... Rice krispies koekjes of cornflakes koekjes - Smelt de chocolade en voeg er de rice krispies of cornflakes aan toe. Maak hoopjes en schik ze op boterpapier of aluminiumfolie. Laat 2 uur afkoelen in de koelkast. Ingrediënten cornflakes Rice krispies chocolade ...

Italiaanse koekjes (biscotti) | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/italiaanse-koekjes-biscotti

... Italiaanse koekjes (biscotti) - Doe de bloem, suiker, eieren en amandelen in een kom. Hak de chocolade fijn en voeg toe. Schraap de vanillestok leeg en voeg toe. Voeg de sinaasappelzeste en het zout toe. Roer alles goed door en kneed verder met de handen. Leg bakpapier ...

Biscotti (Italiaanse amandelkoekjes) | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/biscotti-italiaanse-amandelkoekjes

... Biscotti (Italiaanse amandelkoekjes) - Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de bloem, de suiker, de eieren en de amandelen in een kom. Hak de chocolade fijn en voeg toe. Als je de chocolade niet eerst fijnhakt, mengt hij niet goed door het deeg en krijg je grote ...

Zebrafrisco's met Daimkoekjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zebrafriscos-met-daimkoekjes

... Bereiding Snij de koekjes grof. Meng onder het ijs. Doe alles in een rechthoekige vorm. Vries terug in. Haal uit en snij friscostokjes in de vormen. Snij in friscovormen. Vries terug in. Smelt chocolade. Haal de frisco door gesmolten chocolade. Versier met koekjes ...

Chocoladesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus

... Chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...

Chocolate brownie koekjes » Kokerellen Smeuïg, fudgy, delicious

https://www.kokerellen.be/chocolate-chip-brownie-cookies/

... chocolade brownie koekjes. Een hele mond vol, precies zoals deze koekjes. Deze koekjes zijn alles behalve luchtig, krokant en lichtverteerbaar. Wel zijn ze zacht, chewy, een overload aan chocolade en kunnen ze gemakkelijk een maaltijd vervangen. That’s the way ...

Gevulde amandelschuimkoekjes met confituur en chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-amandelschuimkoekjes-met-confituur-en-chocolade

... Gevulde amandelschuimkoekjes met confituur en chocolade - Verwarm de oven voor op 190 °C. Wrijf een kom in met het stukje citroen, doe er het eiwit in en het zout. Voeg er 10 gram kristalsuiker bij en klop dit tot een luchtige massa. Voeg er vervolgens geleidelijk ...

Chocolademedailles | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademedailles-0

... Chocolademedailles - Smelt 400 g chocolade callets in een steelpan op het lichtste vuur tot 45°C. Haal de pot van het vuur en voeg kleine porties chocolade callets toe. Roer ze door de warme chocolade tot de temperatuur gezakt is tot 30°C. Giet de chocolade in de ...

Koekjes van marsepein | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/koekjes-van-marsepein

... koekjes van marsepein - Snij de marsepein in kleine stukjes en mix met 1 eiwit tot een spuitbare massa. Spuit met een gekartelde spuit puntjes op een bakplaat met boterpapier. Bak de koekjes op 200 graden gedurende 8 minuten. Laat ze afkoelen en dip de uiteinden in ...