Resultaten voor mayonnaise contact germany
Courgetterolletjes met tonijn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/courgetterolletjes-met-tonijn
... met een mandoline in de lengte in lange dunne schijven. Bestrijk ze met een dun laagje olijfolie en grill. Meng de tonijn met de mayonnaise, het eitje, de kappertjes, de peterselie en breng op smaak met peper en zout. Leg een beetje tonijnsla op de courgetteschijf, rol op en steek er een stokje door. Ingrediënten 1 ...
Tartaar van tonijn met koriander en gember | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartaar-van-tonijn-met-koriander-en-gember
... Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. Rasp de gember erover en doe een beetje limoensap erbij. Voeg de sojasaus, wasabi en mayonnaise toe en roer goed door. snij de koriander fijn en meng hem onder de tartaar. Voeg, naar smaak, nog extra limoensap en/of mayonnaise erbij. w ...
Tartaar van tonijn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartaar-van-tonijn
... Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. Rasp de gember erover en doe een beetje limoensap erbij. Voeg de sojasaus, wasabi en mayonnaise toe en roer goed door. snij de koriander fijn en meng hem onder de tartaar. Voeg, naar smaak, nog extra limoensap en/of mayonnaise erbij. werk af met ...
Tortillawrap met kipsalade | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/tortillawrap-met-kipsalade
... Tortillawrap met kipsalade - Bak de kippenreepjes gaar in een pan of wok en blus ze af met de sesamolie. Hou ze warm. Meng de mayonnaise met yoghurt, mosterd en dragonblaadjes. Kruid af met peper en zout. Verwarm in een pan (zonder olie) de tortillavellen en leg ze op een ...
Colour Collaborative - September
http://sandra-cherryheart.blogspot.be/2015/09/colour-collaborative-september.html
... Colour Collaborative - September Berwick Street Market, Soho, London. 14 January 2006. Photographer: Fin Fahey. (Source)Market The trouble I've had with this post is getting over the initial image conjured up by the word 'market'. What pops into my head first is, I hope, ...
Trio van tartaar | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/trio-van-tartaar
... it afkoelen en uitlekken op keukenpapier Doe alles samen in een kom en pers er een beetje citroensap over Bind alles samen met de mayonnaise Dresseer op het bord door middel van een dresseerring Tartaar van zalm: Snij de zalm heel fijn Snij de komkommer in de lengte, haal de pitten eruit en snij hem dan in kleine blokjes Doe de zalm in een kom en voeg peper, zout, zure room en dille erbij Giet er een beetje sojasaus en frambozenazijn over Dresseer op het bord en leg de blokjes komkommer er op het laatst bovenop Tartaar van tonijn: Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom Rasp de gember erover en doe een beetje limoensap erbij Voeg de sojasau ...
Recept lamsstoofpot met lentegroenten | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-lamsstoofpot-met-lentegroenten/
... u van deze idiote koude Pasen een navarin, een stoofpotje van lam met lentegroenten. Daaraan vooraf heel simpeltjes oeufs durs mayonnaise, hardgekookte eitjes met mayo, maar dan wel een mayonaise die vrolijk groen gekleurd is met kruiden en spinazie. Toe opnieuw ei, in de vorm van een weelderige, zoet schuimige zabaione. Lees verd ...
Culinette laten testen? | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/culinette-laten-testen/
... Zo af en toe krijg ik het verzoek om nieuwe producten en/of keukenapparatuur uit te testen en er (uiteraard) over te schrijven. Nu lijkt het logisch om daar altijd JA op te zeggen want gratis is gratis en voor niks is voor niks. En toch doe ik dat lang niet altijd. Zo zei ...
KROKANTE ZOETE AARDAPPELFRIETJES - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/krokante-zoete-aardappelfrietjes/
... al voorgesneden in de AH)– 2 el bloem– 3 el paneermeel– 2 el olijfolie– 1el kippenkruiden of 1 tl paprikapoeder– truffelmayonnaise Stappenplan:– doe de frietjes in een kom– bedek ze met olijfolie, kruiden, bloem en paneermeel– verdeel ze over de bakplaat– bak ze 30 min in een oven van 180 graden TIP: ik koop mijn truffelmayonnaise in de I ...
Recepten van Toen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/category/recepten-van-toen/
... eesch, 3 hard gekookte eieren, 8 uitjes uit den azijn, 6 augurkjes uit den azijn, 4 koude gekookte aardappelen, 1 gekookte kroot, mayonnaise of olie en azijn naar smaak. Vleesch, uitjes, augurkjes en kroot apart fijnhakken. De aardappelen met een vork fijnmaken of door den molen malen, de eieren pellen, wit en geel afzonderlijk fijnmaken met een vork of fijnhakken. Op een schotel afdeelingen maken van vleesch, uitjes, augurkjes, kroot, aardappelen, wit en geel van de eieren, bij wijze van confituurtaart. Elke afdeeling scheiden door een weinig mayonnaise. De schotel garneeren met peterselie of fijngesneden sla. Vervolgens wordt in een laatste zin op keurige wijze duidelijk gemaakt dat je een stuk sneller bent als je gewoon de hele rotzooi door elkaar mikt met wat olie en azijn erdoor. Dat het een echt Rotterdamsch kookboek is blijkt wel uit het feit dat hier gesproken wordt van ‘krootjes’. Alleen in de zomer zijn er ‘bietjes’ en in de winter zijn het ‘kroten’. Heerlijk boek. ...