Resultaten voor filet van hert

Carpaccio van hert, veldsla, kweepeer en aardpeer | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/carpaccio-van-hert-veldsla-kweepeer-en-aardpeer

... Carpaccio van hert, veldsla, kweepeer en aardpeer - Haal de vliesjes van de hertenfilet, en kruid met peper. Warm een scheut maïsolie op in een pan en laat de filet goed aankorsten aan vier zijden. Schil de ui, maar zorg dat je het puntje bovenaan er zoveel mogelijk ...

Hertenfilet

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hertenfilet

... Hertenfilet We gingen “hert” met hert. Zo één keer per jaar mag dat wel eens van onszelf.Lekker met knolselderpuree. En champignonroomsaus. En de spruitjessalade is echt een verrassend lekker bijgerecht.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Dit ...

Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever

... filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenlever ...

Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/geroosterde-aardappeltjes-met-filet-mignon-en-oesterzwammen

... Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen - Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen - Verwarm de oven voor op 200°C - hetelucht.Was de aardappelen en droog ze af. Leg ze samen met de filet mignon in een ovenschaal ...

Filet pur en witloof in de wok

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/filet-pur-en-witloof-in-de-wok

... filet pur en witloof in de wok - filet pur en witloof in de wok - Snijd de stronkjes witloof in 4. Snijd de filet pur in reepjes. Snijd de paprika perzik en ui eveneens in reepjes.Verhit de olie en bak de reepjes filet pur halfgaar. Leg het vlees op een b ...

Aardappelsoep met Filet d'Anvers

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsoep-met-filet-danvers

... lon toe en kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat 20 minuten koken met het deksel op de kom.Snijd ondertussen de filet d'Anvers in fijne snippers en bak ze knapperig in een antikleefpan.Mix de soep en voeg indien nodig nog wat peper en zout toe.Serveer de soep met enkele knapperige snippers filet d'Anvers. ...

Filet mignon van kalf met morieljes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/filet-mignon-van-kalf-met-morieljes

... filet mignon van kalf met morieljes - Verwarm uw oven voor op 200°C. Smeer de filet mignon in met mosterd en laat ongeveer 45 min. bakken. Vergeet het vlees niet te draaien opdat het aan alle kanten gebakken wordt. Spoel intussen de morieljes en laat ze weken in wodka. ...

Duo van filet pur | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/duo-van-filet-pur

... Duo van filet pur - Kuis de filet pur op en snij 4 mooie stukken van ongeveer 200 gr. Snij van de rest een fijne tartaar. Snij de sjalot fijn en doe ze onder de tartaar. Voeg de mayonaise, graanmosterd en de kappertjes toe. Meng en kruid af met peper en zout naar smaak. ...

Filet pur met foie gras, zout en broodkruim | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/filet-pur-met-foie-gras-zout-en-broodkruim

... filet pur met foie gras, zout en broodkruim - Wikkel de aardappel in aluminiumfolie en leg op de grill. Kruid de filet pur met peper en zout. Smeer er een klein beetje olijfolie over. Leg op de grill. Hak de peterselie, meng met parmezaan en broodkruim. Schik de ganzenlever ...

Jeroen Meus - Ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-perenstroop-gegrild-hert-gegrilde-peer-en-veenbessenketchup

... n de olie. 3. Doe er de veenbessen, gekonfijte gember, suikersiroop en rode wijn bij. Laat de veenbessen garen. 4. Kruid de hertenfilet aan beide kanten met peper en zout. Druppel er wat olijfolie over. 5. Schil de peren en snijd ze in plakjes. Gebruik eventueel een mandoline. Sprenkel er wat olijfolie over. 6. Mix de veenbessen in de hakmolen en duw het mengsel door een zeef met de bolle kant van een lepel. Dek de ketchup af met huishoudfolie. Duw de folie tot tegen de ketchup en laat afkoelen in de koelkast. 7. Snijd het brood in stukken en sprenkel er olijfolie over. 8. ...