Resultaten voor koken met mispels
Mispels met appel en speculaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mispels-met-appel-en-speculaas
... of ze aan in een beetje bakboter. Voeg de rozemarijn eraan toe samen met de suiker, een snuifje kaneel en het water en laat alles koken tot de appelen gaar zijn. Haal de rozemarijn eruit en mix het geheel glad. Haal de mispels door een zeef en voeg er 2 speculaaskoekjes en koffie aan toe. Laat alles even rusten en meng het tot een puree. Snijd de cake in dunne schijfjes en beleg ze met het mispelmen ...
https://koken.vtm.be/recept/mispelkroketten-0
... Mispelkroketten - Meng de mispelpuree, de speculoos en de aardappelpuree goed tot een fijne puree. Week de gelatine in koud water. Warm de helft van de puree op, op een zacht vuurtje. Vermend de uitgeknepen gelatine goed met de warme puree. Meng de warme met de koude ...
Crème brûlée met mispelpuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/creme-brulee-met-mispelpuree
... peculaaskoekjes en duw het mispelvlees door de zeef bij de verkruimelde speculaaskoekjes. Breng melk en room aan de kook. Giet de kokende room met melk op de eieren en roer stevig. Zet de kom onmiddellijk in koud water met ijs en laat 10 minuten al roerend afkoelen of zet een nacht in de koelkast. Vul de schaaltjes onderaan met het mispelmengsel en erbovenop de crème brûlée. Zet ze au bain-marie in de oven, 40 tot 45 minuten op 125 graden (afhankelijk van de oven). Voel aan de crème, hij moet een ...
Zo maak je een Ile flottante | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zo-maak-je-een-ile-flottante
... oe ze in een mengkom. Klop alles op tot een stevig geheel. Verwarm 1 l melk en doe er een vanillestokje in. Als de melk begint de koken, zet je het vuur lager. Vorm quenelles van de meringue en leg ze voorzichtig op de melk. Laat ze 4 min koken, en draai ze dan om. Laat ze weer 4 min koken. voor meer recepten ...
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenskop-koken
... Varkenskop koken - Kook de twee halve varkenskoppen gedurende 5 à 6 uur in de bouillon van groenten en kruiden tot al het vlees van het been valt. Snijd in stukken, kruid, voeg gesneden groenten toe en steriliseer (2 uur op 100°C in een pot kokend water). Ingrediënten ...
Ile flottante | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ile-flottante
... oe ze in een mengkom. Klop alles op tot een stevig geheel. Verwarm 1 l melk en doe er een vanillestokje in. Als de melk begint de koken, zet je het vuur lager. Vorm quenelles van de meringue en leg ze voorzichtig op de melk. Laat ze 4 min koken, en draai ze dan om. Laat ze weer 4 min koken. Ingrediënten 4 eiwitten ...
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/patatas-bravas
... Patatas Bravas - Aardappelen in de schil koken en deze op de bbq krokant grillen. Deze vervolgens in een grote kom scheppen. Voor de tomatensaus: de passata koken met cayennepeper en Italian Mix. Doe hierbij de balsamicoazijn en geplette look. Deze saus voor het serveren ...
Jeroen Meus - Pasta koken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-koken
... Pasta koken - Volgens velen een kunst, maar eigenlijk belachelijk eenvoudig eens je eraan begint ... - 0. Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/eieren-koken
... Eieren koken - Een gekookt eitje bij het ontbijt en je dag begint goed. Maar hoe lang moet je eieren koken? Volg onze instructies en geniet van een perfect gekookt eitje. - Breng water aan de kook en giet er een scheut azijn bij. Zo breekt de schaal van het ei minder ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cawl
... ofpot en giet er koud water over zodat het vlees helemaal onder staat. Voeg zout en peper toe en breng aan de kook. Laat zachtjes koken gedurende 1 uur.Laat het mengsel afkoelen (bij voorkeur ’s nachts) en schep daarna het bovendrijvende vet er af.Voeg alle groenten toe met uitzondering van 1 prei de aardappelen en de helft van de peterselie. Zet het deksel op de pan en laat het geheel zachtjes 1 uur koken.Voeg de gehalveerde aardappelen toe en laat het 30 minuten verder ko ...