Resultaten voor rundstong in madeirasaus jeroen meus

Rundstong in Madeirasaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rundstong-in-madeirasaus-0

... us - Laat de tong gedurende 3 uur in zout water trekken. Hierdoor verdwijnen alle bloedresten. Vernieuw daarna het water, voeg de rundstong toe en laat 3 à 4 minuten koken. Giet hierna het water opnieuw weg en laat de rundstong opnieuw koken in water waarin je ook de groenten en de kruiden laat me ...

Rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundstong-in-madeirasaus-met-duchesseaardappelen

... rundstong in madeirasaus met duchesseaardappelen - rundstong in madeirasaus is zo een van die klassiekers waar je niet op een doordeweekse dag aan begint. Neem er je tijd voor want dat zal de smaak alleen ten goede komen. En eens het gerecht op tafel staat, zal je alleen ...

Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus

... r sneetjes tong op een bord en schep er de madeirasaus over. Serveer met aardappelpuree. Ingrediënten voor 6 personen 1 rundstong 1 bouquet marmite (prei, selder, tijm, laurier) 3 wortelen 2 ajuinen 3 teentjes look 2 eltomatenpuree 1 elbloem 4 takjes selder 6 tomaten 1 bouquet garni (peterselie, tijm, laurier) 250 gchampignons 10 clmadeirawijn boter - peper - zout ...

Jeroen Meus - Kippendijen in madeirasaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippendijen-in-madeirasaus

... Kippendijen in madeirasaus - jeroen gaat aan de slag met het lekkerste stukje van de kip: het vlees van de bouten. Hij bereidt het kippenvlees in een fluweelzachte tomatensaus met champignons, veel kruiden en een scheutje madeira. Wat kroketten of denappeltjes erbij en ...

Jeroen Meus - Varkenskotelet met gebakken ui en madeirasaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-gebakken-ui-en-madeirasaus

... Varkenskotelet met gebakken ui en madeirasaus - Vandaag staat er oerdegelijke, Vlaamse dagelijkse kost op het menu. jeroen maakt varkenskoteletten met een saus van gebakken uien en madeira. Hij serveert er pommes gaufrettes bij, aardappelwafeltjes die hij frituurt op hoge ...

Kalfstong in Madeirasaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-in-madeirasaus

... de champignons aan toe. De tong in schijfjes snijden. Serveer met de saus en overstrooi met peterselie. Ingrediënten 1 kalfs of -rundstong 250 gr champignons 2 dl madeira 1 wortel 1 ui 1 prei 2 selderstengels 1 teentje knoflook 2 el tomatenpuree 4 el gehakte peterselie ½ citroen ½ l bouillon 35 gr bakboter 35 gr bloem tijm laurier ...

Jeroen Meus - Kalfstong in madeirasaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstong-in-madeirasaus

... Kalfstong in madeirasaus - Je houdt ervan of niet, maar de malse lapjes kalfstong met die klassieke madeirasaus blijven een echte classic. Het is en blijft een feestelijk hoofdgerecht. Iets om van te smullen terwijl de beste familieanekdotes opgehaald worden. - 0. Voor ...

Jeroen Meus - Kalfslever in madeirasaus met sjalot en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfslever-in-madeirasaus-met-sjalot-en-aardappelen

... Kalfslever in madeirasaus met sjalot en aardappelen - Gebakken lever zetten we minder vaak op het menu, en dat is een beetje jammer. Kalfslever is een fijn stukje vlees, dat zich graag laat combineren met een licht zoete saus. Een antikleefpan is ideaal om lever in te bakken. ...

Tong in madeirasaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tong-in-madeirasaus

... Tong in madeirasaus - madeirasaus dankt haar naam aan Madera, de typsiche wijn uit Portugal die in dit gerecht gebruikt wordt. Deze wijn is de basis van een lekkere saus en dus ook van de klassieker, tong in madeirasaus. - Laat de tong in gezouten water wit trekken in 3 ...

Rundertong in Madeirasaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundertong-in-madeirasaus

... Rundertong in madeirasaus - Maak een bouillon met koud water. Snijd alle groenten in grove stukken en voeg ze samen met de tong toe aan het koude water. Voeg er vervolgens ook peper en zout aan toe en een ½ eetlepel PH Runderbouillon. Laat dit één keer opkoken en laat ...