Resultaten voor jeroen meus provencaalse saus
Jeroen Meus - Goudbrasem met Provençaalse saus en geitenkaaspuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/goudbrasem-met-provencaalse-saus-en-geitenkaaspuree
... Goudbrasem met Provençaalse saus en geitenkaaspuree - Een zalig stukje gebakken vis, een lichte tomatensaus met veel groenten en een fluweelzachte puree met Belgische geitenkaas. Dit is lekkere en eenvoudige Dagelijkse kost met een zomerse toets! - Schil de a ...
Zeebaars met provençaalse saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeebaars-met-provencaalse-saus
... Zeebaars met provençaalse saus - Snij alle groenten in brunoise. Fruit de groenten afzonderlijk aan met telkens een teentje look en een takje tijm. De ui en de 2 kleuren paprika's mogen wel samen. Laat de groentjes uitlekken in een zeef, zodat de overtollige olijfolie ...
Spaghetti met Provençaalse saus met verse tomaten en tijm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-met-provencaalse-saus-met-verse-tomaten-en-tijm
... Bereiding Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Pel de ui en snijd hem in plakjes. Fruit de ui in de olijfolie. Voeg de tomaten, de tijm, het laurierblad en de geplette look toe. Laat dit met het deksel op de pot zachtjes koken op een laag vuur. Giet er na ...
Jeroen Meus - Onglet met Provençaalse saus en aardappelwedges - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/onglet-met-provencaalse-saus-en-aardappelwedges
... Onglet met Provençaalse saus en aardappelwedges - Onglet, longhaas of kraaibiefstuk is volgens jeroen het lekkerste stukje van de koe. Het komt uit het middenrif, net boven de bil. Een tip: serveer het met een Provençaalse saus en aardappelwedges. - Onglet met Pr ...
Recept voor provençaalse saus met verse basilicum | njam!
http://www.njam.tv/recepten/provencaalse-saus-met-verse-basilicum
... bereiden: Bak de ajuin, parika en look kort op in een scheutje olijfolie. Verwijder het zachte binnenste deel uit de courgette en versnijd de rest in blokjes. Voeg de courgetteblokjes en champignons toe aan de rest van de groenten. Doe er nog een blaadje laurier en ...
Recept voor entrecôte met provençaalse saus en rijst | njam!
http://www.njam.tv/recepten/entrecote-met-provencaalse-saus-en-rijst
... maak de saus: Snijd de sjalot in fijne ringen en hak de look fijn. Stoof aan in een flinke scheut olijfolie. Schil de paprika’s, verwijder de zaadlijst en snijd in fijne reepjes. Doe de paprikareepjes bij de look en sjalot en roer even om. Haal de zaadjes uit de tomaten ...
Jeroen Meus - Hamburger met feta, Provençaalse groenten en gebakken aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hamburger-met-feta-provencaalse-groenten-en-gebakken-aardappelen
... Hamburger met feta, Provençaalse groenten en gebakken aardappelen - Hamburgers kunnen op verschillende manieren gepimpt worden en je kan er werkelijk alles in verwerken. Deze Griekse hamburgers zijn zeker een aanrader om zelf eens uit te proberen. Wie dacht dat ...
Jeroen Meus - Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/worst-met-schorseneren-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen
... Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dit is echte dagelijkse kost. Kook de schorseneren in een blanc zodat ze niet verkleuren. Smakelijk! - 0. Haal de worsten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 1. Vul een kookpot met water. ...
Jeroen Meus - Kippenblokjes in zoetzure saus en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenblokjes-in-zoetzure-saus-en-rijst
... Kippenblokjes in zoetzure saus en rijst - Een absolute klassieker onder de afhaalgerechten en nu ook een winner bij Dagelijkse kost! Krokante stukjes gebakken kip in een zoetzure saus tjokvol groenten met rijst. - Pel een ui en snipper ze fijn. Laat wat olie ...
Jeroen Meus - Chipolata met prei in witte saus en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chipolata-met-prei-in-witte-saus-en-aardappelen
... Chipolata met prei in witte saus en aardappelen - Vandaag neemt jeroen Dagelijkse kost heel letterlijk. Hij serveert worst, aardappelen en prei in witte saus. Stoof de prei zacht en besteed wat extra aandacht aan de bechamelsaus voor een perfecte smaak. - Smelt een klontje ...