Resultaten voor jeroen meus prepare martino
Veggie martino spread | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/veggie-martino-spread
... Veggie martino spread - Schil de wortel en snij in stukken. Snij de paprika in stukken. Stoom beide groenten gaar en laat ze afkoelen. Doe de groenten samen met de augurk, mosterd, mayonaise en tabasco in een kom. Mix alles door elkaar met de staafmixer, voeg eventueel ...
Americain préparé | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/americain-prepare
... Americain préparé - Meng het eigeel met 1 eetlepel mayonaise, pickels, kappertjes en harissa. Voeg het gemalen vlees eraan toe en meng kort onder de saus. Serveer met frietjes en sla. Ingrediënten 200 gr gemalen rundvlees garnituur gehakte peterselie ajuin mosterd ...
Vegetarische préparé | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/vegetarische-prepare
... Vegetarische préparé - Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze in schijfjes van ongeveer 1/2 cm dik. Zet een pot op het vuur en kook de wortelen in ruim water met wat zout tot ze zacht zijn. Giet de wortelen af en doe ze in een keukenrobot, samen met de andere ...
Sodabrood met veggie martino | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sodabrood-met-veggie-martino
... Sodabrood met veggie martino - Op reis met Begijn Le Bleu! Sofie maakt samen met Begijn een supereenvoudig brood. Jawel, met karnemelk. Als beleg gaan ze voor de bekende martino. Alleen kiezen ze voor een vegetarische versie. Zelf maken? Geen nood, het is supersimpel.Tip: ...
Americain préparé met verse frietjes en mayonaise | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/americain-prepare-met-verse-frietjes-en-mayonaise
... Americain préparé met verse frietjes en mayonaise - Begin met de frietjes. Schil de aardappelen. Snij in schijfjes en daarna in frietjes van de gewenste dikte. Leg in koud water. Haal uit het water en dep goed droog. Pocheer ze eerst 5 minuten aan 150 graden in een ...
Jeroen Meus - Boterham met omelet en een broodje wortelmartino - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/boterham-met-omelet-en-een-broodje-wortelmartino
... Boterham met omelet en een broodje wortelmartino - Twee vegetarische broodjes voor een stevige lunch of brooddoos. De americain van een gewone martino is vervangen door wortelen. De omelet is heel basic zodat kinderen hem ook lusten. - 0. Schil de wortelen en rasp ze. ...
Jeroen Meus - Toast kannibaal - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/toast-kannibaal
... Toast kannibaal - De klassieker uit de tavernekeuken! Een portie ‘préparé’ op een boterham smeren en die serveren als toast kannibaal is not done. Met een kleine inspanning maak je de enige echte versie en een nostalgische maaltijd om naar uit te kijken. ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...
Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert
... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...