Resultaten voor sodabrood met haringsalade van jeroen meus

Jeroen Meus - Sodabrood met haringsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sodabrood-met-haringsalade

... carbonaat. Het is een heel gemakkelijk brood omdat je het niet moet doen rijzen. Heel lekker met zelfgemaakte haringsalade. - Het sodabrood Verwarm de oven voor tot 230 °C.Meng de tarwebloem met de speltbloem en een snuif zout. Doe er de havermout, het bicarbonaat en een scheutje olijfolie bij.Giet er beetje bij beetje de karnemelk bij en kneed minst ...

Broodje haringsalade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/haring/broodje-haringsalade

... Broodje haringsalade 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen LunchgerechtVisHollands bevat per portie600 kcal 26 g eiwit 22 g vet 75 g koolhydraten Ingrediënten 4 zoute haringen, in reepjes 1 appel, in kleine blokjes ...

Lekker Iers: sodabrood | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lekker-iers-sodabrood

... Lekker Iers: sodabrood - Legendarische gerechten zoals ciabatta of panettone kunnen niet tippen aan traditioneel Iers Sodabrood. Zoet of hartig, altijd heerlijk met boter en zelfgemaakte frambozenjam of gerookte zalm met dille. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakplaat ...

Aan tafel met Tanja: Iers sodabrood

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/10/iers-sodabrood.html

... Iers sodabrood De foto is genomen van poging 1. Wat ging er niet goed? Ten eerste had ik geen natriumbicarbonaat en gebruikte ik in plaats daarvan wijnsteenbakpoeder. Ten tweede waren de oventemperaturen en tijden te laag en te kort. En ten derde ben ik geen bakkoningin. ...

Sodabrood met veggie martino | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sodabrood-met-veggie-martino

... n peterselie.  Voor het drankje: doe alles in een karaf en laat trekken. Hoe langer het trekt, hoe beter. Ingrediënten voor het sodabrood 220 g witte bloem 280 ml karnemelk 250 g bruine bloem 4 el suiker 1 tl baking soda of bicarbonaat 1 tl bakpoeder 1 tl zout 1 ei 2 el boter (gesmolten) voor de martinosalade 400 g kikkererwten (blik) 3 jonge wortelen (geschild en gestoomd) 2 el olijfolie peper zout 1 tl tabasco 2 el Worchestersaus ½ el mosterd 1 el tomatenconcentraat 1 tl paprikapoeder 1 el mayonaise 1 kl kurkuma voor de afwerking 1 el kappertjes 1 el augurken 2 el peterselie (fijngesneden) 1 rode ui voor het drankje een paar takjes rozemarijn een paar takjes munt komkommer een paar takjes basilicum spuitwater beetje suiker ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je ...