Resultaten voor espuma kaas

Espuma van aardappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-aardappel

... de aardappelpuree met de room en de boter. Giet het aardappelmengsel in de blender zodat het goed gemengd is. Kruid en giet in de espuma fles en zet onder druk. Snijd de look in schijfjes. Frituur de lookschijfjes. Serveer de eierdooier met de espuma en overstrooi met wat parmezaan en de look. Ingrediënten 500 gr aardappelpuree 1 l room 250 gr boter 4 eidooiers 4 el Parmezaan poeder 4 teentjes look ...

Espuma van verse kaas en ananas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-verse-kaas-en-ananas

... s gebruiken. Schud stevig op en zet in de koelkast. Doe het fruit met de jus in diepe borden. Schud de sifon flink op en spuit de espuma van verse kaas op het fruit. Werk af met een blaadje munt. Ingrediënten 5 dl witte wijn 100 gr suiker 1 ananas 1 klein gedroogd ...

Recept voor espuma met amaretto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto

... ve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in een sifon. Breng een gasvulling (N2O) aan en ...

Tomaat garnaal met mozzarella espuma | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tomaat-garnaal-met-mozzarella-espuma

... Tomaat garnaal met mozzarella espuma - Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine en een snuif zout in een beker en mix met een staafmixer alles zeer fijn. Giet het mengsel in een espumafles en laad ...

Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/toastje-van-messchelpen-en-een-espuma-van-knoflookaardappelen

... Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen - Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. Bereid een espuma van knoflookaardappelen: kook de melk met wat saffraan, meng er aardappel- en ...

Recept voor espuma van aardappel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espuma-van-aardappel

... 200 ml kookvocht, de room en olijfolie in een blender. Breng op smaak met zout en mix 10 minuten. Giet het aardappelmengsel in de espumafles. Schud goed en spuit de espuma in glazen. werk af: Werk af met een beetje versgeraspte oude kaas, lenteui en koffiepoeder. Ingrediënten 500 gaardappelblokjes 1 teentje look, doormidden gesneden 250 gCampina Vol & Romig (33%) 100 golijfolie 3 takjes tijm 1 takje rozemarijn zout van de molen voor de afwerking: versgeras ...

Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/peer-espuma-van-griekse-yoghurt-roquefort-en-sabayon-van-hoegaarden

... Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden - Gemarineerde peer: Giet een half flesje Hoegaarden in een pannetje, voeg citroen en limoensap, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien toe. Laat tot 1/3 inkoken en afkoelen.Snij een 5-tal plakjes ...

Klakkaerts of wentelteefjes met peperkoek en blauwe bes van Meat & Griet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klakkaerts-wentelteefjes-met-peperkoek-en-blauwe-bes-van-meat-griet

... in driehoekjes klop de eitjes los met de melk. Week de driehoekjes in ei en melk. Smelt de vetstof en bak de driehoekjes. Voor de espuma van yoghurt:Meng alles. Haal door een zeef. Doe in een espumafles. Zet er twee gaspatronen op. Schud goed. Afwerking:Serveer de w ...

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-langoustines-tartaar-van-tomaat-met-wakame-en-een-espuma-van-limoen-en

... Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie - Voor de espuma: De limoenen persen. De gelatine oplossen in een beetje water, NIET koken. Alles samenvoegen en opwerken met een scheutje olijfolie. Het geheel in een espumafles ...

Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/cremeux-van-chocolade-espuma-van-koffie-en-een-crumble-van-hazelnoot-en-amandel

... Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel - Cremeux van chocolade De eigelen samenvoegen met de suiker en onmiddellijk opkloppen totdat de textuur van de suiker volledig verdwenen is. Breng de melk en de room samen aan de kook. ...