Resultaten voor jeroen meus :gistdeeg met de hand gekneed
De kinderkok: Bloedende hand | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/de-kinderkok-bloedende-hand
... de kinderkok: Bloedende hand - Vul de plastic handschoen met een mengsel van kersensap en fruitsap. Het mogen andere sappen zijn, maar zeker rood van kleur. Vul de handschoen NIET helemaal tot bovenaan, want bij het vriezen zet deze nog een beetje uit. Knoop ze dicht ...
Daar is hij weer, met een mocktail in de hand.
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2014/01/daar-is-hij-weer-met-een-mocktail-in-de.html
... Daar is hij weer, met een mocktail in de hand.'Daar is hij weer' is een schitterend boek van Timur Vermes. Eentje dat ik echt met jullie wil delen. Maar laat ons eerst klinken op een 2014! En dat doen we met een heerlijke mocktail. Een cocktail zonder alcohol inderdaad, ...
Doe-het-zelf temaki (hand-rol sushi) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/sushi/doe-het-zelf-temaki-hand-rol-sushi
... Doe-het-zelf temaki (hand-rol sushi) 12 stuks 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisJapans Ingrediënten 1 portie sushirijst (zie 'sushirijst maken' onderaan het recept) 1 ei, losgeklopt 2 grote stukken king ...
Jeroen Meus - Suikertaart - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/suikertaart
... Suikertaart - Deze taart is simpel, lekker en een hap winters genot bij een kop koffie, thee of warme wijn. Voor de taartbodem gebruikt jeroen een versgistdeeg en de vulling combineert witte en bruine suiker. Dit is echte comfort food voor zoetebekken en smakelijk in ...
Jeroen Meus - Latjesvlaai met rabarber - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/latjesvlaai-met-rabarber
... Latjesvlaai met rabarber - Een echte Limburgse vlaai heeft bijna altijd latjes. jeroen maakt er een met een sappige vulling van zoetzure rabarber en suiker. Meer is het niet, maar lekker is ze zeker en vast! - Laat de oven voorverwarmen tot 175°C.Het deeg ...
Jeroen Meus - Bresiliennetaart - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bresiliennetaart
... Bresiliennetaart - jeroen bakt vandaag een typisch Belgische taart met een exotische naam. de bodem van de bresiliennetaart is een zacht gistdeeg waarop flan komt. Traditioneel wordt de taart afgewerkt met (veel) slagroom en bresiliennenootjes. Een taart om van te genieten ...
Jeroen Meus - Flantaart - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flantaart
... Flantaart - de flantaart is een vertrouwd gezicht in het uitstalraam van quasi elke bakker. Het is een klassiek stuk gebak zonder pretentie. Vooral de afdruk van het taartrooster is herkenbaar, want zo’n flantaart laat je nu eenmaal ondersteboven afkoelen. Voor ...
Jeroen Meus - Karamelsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/karamelsaus
... Karamelsaus - Zelf geslaagde karamel maken is helemaal niet zo moeilijk, als je de kneepjes van het vak kent. - 0. Giet de suiker in een pannetje en voeg er een scheutje water bij. Zet de pan op een hoog vuur. Hou alvast ook een glas met een scheutje koud water bij de ...
Jeroen Meus - Kriekentaart - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kriekentaart
... Kriekentaart - jeroen bakt vandaag zijn lievelingstaart om te trakteren voor zijn verjaardag. de basis is een gistdeeg met daarop banketbakkersroom en veel krieken. Uiteraard wordt de taart afgewerkt met slagroom. - Het deeg Doe de bloem met de zachte boter in de kom ...
Jeroen Meus - Verse frietjes bakken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-frietjes-bakken
... Verse frietjes bakken - Frieten bakken volgens de regels van de kunst. - Verse frietjes bakken Schil de aardappelen en snij ze met de hand in gelijkvormige frieten. Ze hoeven niet dun te zijn: een ideale Belgische friet is 13 millimeter breed.Verhit het frietvet tot ...