Resultaten voor bisque d homard piet
Recept voor bisque d' homard | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bisque-d-homard
... bereiden: Haal het kreeftenvlees uit de schaal en zet ze afgedekt in de koelkast. Breek de schalen en hak de kop in kleinere stukken. Smelt de boter in een pan en fruit er de ui, wortel en selder in. Voeg er de tomatenpuree, de laurierblaadjes, de gebroken kreeftenschalen ...
Uit de keuken van Levine: Bisque d’Homard / Kreeftensoep
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/12/bisque-dhomard-kreeftensoep.html
... bisque d’Homard / Kreeftensoep Als je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar minuten zijn ze uhhh zo rood als een kreeft ..... Het is geen soep die je in ...
Kreeften bisque (met echte stukjes kreeft) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kreeften-bisque/
... Kreeften bisque (met echte stukjes kreeft) Met een goede bisque, kun je mij wel blij maken. Vol en rijk van smaak met het liefst stukjes kreeft of langoustine erin. Ik was super (blij) verrast toen ik bij Lidl in het vriesvak hele kreeften vond! Toen ik dat zag, dacht ...
Venkel garnalen bisque - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/venkel-garnalen-bisque/
... Venkel garnalen bisque Deze soep doet heel luxe aan, maar is toch wel erg makkelijk maken. Het voordeel van de garnalen die ik gebruikte, is dat ze in de diepvries lekker lang houdbaar zijn. Het is dus een heel fijn ingrediënt om in je vriezer te bewaren. Bij deze bisque ...
Cannelloni van zeeduivel en garnaal
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeeduivel-met-tomaat-aubergine-en-garnaal
... 0 minuten in de oven op 160°C.Bak de pellen droog in een hoge pot giet daarna het water erbij en laat 1 uur sudderen. Zeef de bisque.Maak een soepje met de bisque uien knolselder en de look. Voeg de peterselie toe op het laatst en mix de soep. Zeef door een fijne zeef en breng eventueel op smaak met citroensap. Gebruik een deel voor dit recept en vries de resterende bisque in porties in.Leg de canneloni in een compact diep bord. Snijd de zeeduivelfilet in porties. Schik de filets in een hoek tegen de canneloni aan en giet hiertussen groene bisque. Werk af met handgepelde garnalen en snippers belegen kaas. ...
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bisque-van-grijze-garnalen-met-kerstomaatjes-en-krokantje
... r de helft inkoken. Blancheer de kerstomaatjes gedurende 30 seconden en koel ze onmiddellijk in ijskoud water, pel ze. Serveer de bisque met de garnalen en de kerstomaatjes. Ingrediënten 1 kg ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen) 20 kerstomaatjes 2 uien 1 teentje look 1 venkel 1 prei 6 tomaten verse tijm verse laurier 40 gr geconcentreerde tomatenpuree (blikje) 1 el bloem 1 steranijs 1 scheutje koolzaadolie 4 l water ...
Jeroen Meus - Geroosterde bloemkool en bisque met vadouvan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geroosterde-bloemkool-en-bisque-met-vadouvan
... Geroosterde bloemkool en bisque met vadouvan - Bloemkool kan op ontzettend veel manieren bereid worden. Jeroen roostert ze hier in de oven met een flink kruidenlaagje. Hij serveert er deze rijke bisque van grijze garnalen bij met vadouvan. - Verwarm de oven voor op ...
Uit de keuken van Levine: Feestdagen
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/p/feestdagen.html
... Feestdagen Iedere link opent in een aparte pagina Gevulde speculaas, 3 verschillende smaken Speculaasbrokken Speculaascake met amandelspijs en sinaasappel Speculaascakejes Speculaasbroodjes Speculaasbroodjes met amandelspijs Cake met cranberries en amandelspijs Cran ...
Jeroen Meus - Gamba’s met venkel, gnocchi en pastis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gambas-met-venkel-gnocchi-en-pastis
... pantsers. Voeg de room, een snuifje zout en een scheutje water toe. Roer er tenslotte de steeltjes van de venkel onder en laat de bisque even pruttelen.Verhit een klontje boter in een tweede hoge pan.Snijd de venkel in blokjes en de ui in grove stukken. Stoof aan in de boter.Voeg de laurier, de tijm en de witte wijn toe. Doe tenslotte een scheutje water bij de groenten en laat garen onder een deksel.Zet een pot met water op voor de gnocchi.Maak ondertussen de gamba’s verder schoon en verwijder de darmkanaaltjes.Zeef de bisque en zet er kort de mixer in.Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de gamba’s kort aan beide kanten.Snijd de ansjovis en olijven fijn en voeg ze samen met de kappertjes toe aan de venkel.Kook de gnocchi gaar.Doe de gnocchi bij in de pan met venkel en bak kort op. Kruid met peper.Se ...
Zeebaarsfilet à l’Ostendaise | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeebaarsfilet-lostendaise
... driehoekjes uit het bladerdeeg, leg deze op een vel bakpapier en bestrijk met dorure van ei. Zet bij in de oven. Laat de kreeftenbisque voor de helft inkoken. Pel de garnalen en voeg de karkassen bij de bisque. Laat doorkoken Klop de room half op Zeef de bisque door. Voeg er de opgeklopte room, een snuifje cayennepeper en een scheutje cognac aan toe Stoom de mosselen enkele minuten in een stoompot Dresseer de vis met de saus, garnalen, het bladerdeegje en de mosselen. Werk af met een takje peterselie Ingrediënten 4 zeebaarsfilets 400 ml kree ...