Resultaten voor coupe colonel
Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos
... coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos - Deze coupe banaan is een moderne variatie op de bekende Banana Split. Smakelijk! Schep 2 dikke Bollen Caramen Salé roomijs in een coupeglas Snij de banaan in schijfjes. Verkruimel de kokos rotsjes. ...
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/coupe-aardbeien-met-basilicum-en-vanillesabayon
... coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon - Was de aardbeien en meng ze met de basilicum. Schik alles in een glas. Klop op een zacht vuurtje de eierdooiers op met de suikers, vanillezaadjes en de witte wijn. Als de sabayon schuimig is giet je ze over de aardbeien ...
Lekkers van de Sint: Coupe Sinterklaas met vanilleroomijs, mandarijn en chocoladesaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lekkers-van-de-sint-coupe-sinterklaas-met-vanilleroomijs-mandarijn-en-chocoladesaus
... Lekkers van de Sint: coupe Sinterklaas met vanilleroomijs, mandarijn en chocoladesaus - Liet de Sint net te veel lekkers achter? Krijg je de chocolade, mandarijntjes of koekjes niet op? Verwerk alles in dit lekker ijsje. Breek de chocolade en smelt au bain-marie of ...
Coupe met geglaceerde kastanjes
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/97/coupe-met-geglaceerde-kastanjes
... coupe met geglaceerde kastanjes - Bij een echte feestmaaltijd hoort een heerlijke afsluiter - Klop de mascarpone op met de lichte room en de helft van de fijne suiker. Laat de boter smelten in een koekenpan. Doe er de hazelnoten bij. Bestrooi ze met de rest van de fijne ...
Recept voor Creoolse coupe | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/creoolse-coupe/
... isky, breng op smaak met het kaneelpoeder. Schik er het ijs op en versier met de kaneelstok en de slagroom. Geniet van Creoolse coupe ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/coupe-rabarber-met-sabayon-van-liefmans-goudenband-cassis-en-amandelcrumble
... rabarber met sabayon van Liefmans Goudenband, cassis en amandelcrumble - Wat is er beter op een mooie lentedag dan een chique ijscoupe? Zeker wanneer dat ijs nog eens wordt gepimpt met stukjes gemarineerde rabarber, een luchtige sabayon met Belgisch bier en een zanderige crum ...
Peren trifle - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/peren-trifle
... en 1 eetlepel gembersiroop 100 ml vanillevla 50 ml slagroom ½ eetlepel poedersuiker Bereiden Leg de blokjes cake in een wijde coupe. Sprenkel de sherry erover en verdeel de blokjes peer erover. Verdeel de helft van de gember over de peer. Roer de gembersiroop door de vanillevla. Schep de vla over de peer. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Strijk de room over de vla uit en strooi de rest van de gember erover. De trifle wordt nog lekkerder als u de coupe een uurtje in de koelkast zet. Het recept 'Peren trifle' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
http://www.omasrecepten.com/recepten/Dranken/Cocktails/Banana%20Colada.html
... kokosnootcrème30 ml room120 ml ananassap1 halve banaan Bereiding : Doe alle in ...
Carolines blog: Coupe passievrucht
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/12/coupe-passievrucht.html
... passievruchtpulp met spatel luchtig door slagroom scheppen, zodat gemarmerd effect ontstaat. 3. Slagroommengsel over vier glazen coupes verdelen en garneren met apart gehouden passievrucht. Tip: Schuimpjes smaken heerlijk door dit recept. Breek een aantal schuimpjes in grove kruimels en schep ze door de slagroom. Bron: Allerhande 14 2004.Héérlijk simpel dessert, heel apart van smaak. Maak klaar vlak voor het serveren, de schuimpjes op het allerlaatst toevoegen. Meringueschuimpjes zelf maken: 2 eiwitten en 110 gram fijne kristalsuiker. Klop de eiwitten stijf en klop beetje voor beetje de suiker erdoor. Doe het eiwit in een spuitzak en spuit rozetjes op een plaat (je kunt ook bergjes met een ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardbeienmousse
... uitgeknepen gelatine in op.Meng de puree met de verse kaas en spatel er de eiwitsneeuw onder.Doe de bereiding in een glas of een coupe en laat opstijven in de koelkast.Versier met plakjes aardbei. ...