Resultaten voor hazenrug met hazerug jeroenrode wijnsaus jeroen meeus
Hazenrug met portosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus
... hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel mee ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hazenrug
... oor op 180 graden. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan. Wanneer de boter schuimend en licht bruin is leg je de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2,5 minuten. Draai hem de doe dit hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel mee aan voor de ...
Hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-pittige-pompoen-aardappelsalade
... rsonen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 hazenrug 1 eetlepel olijfolie 20 g boter 150 ml wildbouillon 3 eetlepels rode port 1 laurierblad 2 takjes tijm 2 sjalotten, grof gesneden voor de salade 1 flespompoen 1 theelepel cayennepeper 1 th ...
Hazenrug fine champagne | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hazenrug-fine-champagne
... uiker naar smaak. Laat met het deksel op een zacht vuur verder pruttelen. Laat een klontje boter smelten in een grote pan waar de hazenrug helemaal in past. Kruid intussen de hazenrug met peper en zout. Laat bakken tot je aan beide kanten een mooi korstje hebt. Leg een vel alumuniumfolie over de gebakken hazenrug en zet ‘m in een voorverwarmde oven van 100°C zodat hij warm blijft. Giet vervolgens het teveel aan boter uit de pan en deglaceer met wildfond. Kruid met peper en zout en laa ...
Hazenrug uit de oven - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-uit-de-oven
... rsonen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 3 hazenruggen 75 g boter 75 g gerookte spekblokjes 150 g wortel, in heel kleine blokjes 2 dunne preien, in heel kleine blokjes 100 g knolselderij, in heel kleine blokjes 3 ...
Kabeljauw met look en rode wijnsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-look-en-rode-wijnsaus
... Kabeljauw met look en rode wijnsaus - Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden. Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven. ...
Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes
... schoon, snijd in fijne reepjes en bak ze in olijfolie krokant. Blus met een scheut Marsala en kruid met peper en zout Serveer de hazenrugfilets op de polenta en daarop de krokant gebakken porcini. Ingrediënten 4 hazenrugfilets 250 g polenta (voorgekookt) 1 l water zout 50 g gekookte kastanjes (in stukjes) 8 stukken eekhoorntjesbrood extra vergine olijfolie boter Marsala ...
Hazenrug met vijgen en appeltjes
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/132/hazenrug-met-vijgen-en-appeltjes
... erstmenu is niet compleet zonder een heerlijk stukje wild - Halveer de vijgen. Schil de appeltjes en snij ze in partjes. Braad de hazenruggen rondom aan in een noot boter. Breng ze op smaak met peper en zout. Schenk er 1/2 kopje water bij. Dek af en laat 30 tot 35 minuten garen op een zacht vuur. Bak de appelt ...
Hazenrug met peperkoek en kaneelsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-peperkoek-kaneelsaus
... en waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 6 jeneverbessen 4 eetlepels olijfolie 8 peperkorrels 2 hazenruggen 200 ml wildfond 1 ui, fijngesnipperd 1 sjalotje, fijngesnipperd 1 theelepel kaneel 200 ml rode wijn 75 g klontjes koude boter enkele plakjes peperkoek Bereiden Verwarm de oven voor op 160 °C.Doe de jeneverbessen, de olijfoli ...
Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus
... Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus - Schil en kook de aardappelen. Snijd de spinazie, de champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse ...