Resultaten voor gevulde pijlinktvis piet huysentruyt

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Inktvis in zwarte saus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/inktvis-in-zwarte-saus

... Inktvis in zwarte saus - Warm olijfolie op in een kleefpan. Dep de inktvissen droog en kruid met peper en zout. Wanneer de olie heet is, bak dan de inktvissen kort en hard aan. Meng het water, de witte wijn en de inkt samen. Giet dit over de inktvissen. Laat een beetje ...

Gamba’s en pijlinktvis met penne en gegrilde groenten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gambas-en-pijlinktvis-met-penne-en-gegrilde-groenten

... oor de vulling fijn en vul de pijlinktvis hiermee op. Meng alles voor de marinade, strijk over de gamba’s en grill samen met de gevulde pijlinktvis in een tang. Meng de olijven, ansjovis, kerstomaatjes, sjalot, mosterd, peterselie, basilicum en venkel onder de gekookte penne. Kruid met peper en zout en besprenkel met wat arachideolie en het limoensap. Voeg als laatste de gegrilde aubergines en paprika’s toe aan de pastasalade. Ingrediënten 1 aubergine 1 rode paprika 1 gele pa ...

Gevulde pijlinktvis met tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-pijlinktvis-met-tomatensaus

... en zout. Vul de pijlinktvissen met dit mengsel en maak ze dicht met een tandenstoker (niet te vol zodat ze niet barsten). Bak de gevulde pijlinktvissen aan in een beetje boter. Haal ze vervolgens uit de pan en voeg de ui, de chilipeper en het paprikapoeder eraan toe. Stoof dit alles even aan en blus met 1 dl witte wijn en voeg vervolgens de tomatencoulis eraan toe. Roer goed, leg de pijlinktvissen erin en laat dan ongeveer 30 minuten sudderen of zet ze in een oven van 160° C. Strooi er nog een beetje verse peterselie en fijngehakte stukjes paprika overheen en serveer het ge ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...

Slasoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep

... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met een ...

Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette

... Asperges met kruidenvinaigrette By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: ...