Resultaten voor jeroen meus kreeft thermidor
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kreeft-thermidor
... kreeft thermidor - kreeft thermidor is een klassiek gerecht waarbij je de kreeft gaart in een court-bouillon van ui, selder en wortel. De kaassaus maakt dit gerecht helemaal af. - Breng water aan de kook in een grote pan en doe er de ui selderij en wortel in. Kruid met ...
Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham
... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht ...
Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot
... kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 à ...
Kreeft in looksaus | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus
... kreeft in looksaus - Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort pasta bekomt. Bak de kreeft in een antiaanbakpan. Laat de Fama ‘zingen’ en kleur eerst de kant van het vlees. Als je eerst de schaal ...
Broodje kreeft met limoenmayonaise | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/broodje-kreeft-met-limoenmayonaise
... Broodje kreeft met limoenmayonaise - Maak eerst de limoenmayonaise: meng de mayonaise met de overige ingrediënten en kruid met flink wat peper en zout. Smeer een laagje op de onderste helft van elk broodje en garneer afwisselend met stukjes kreeft, komkommer en koriander. ...
Kreeft à l’armoricaine | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kreeft-larmoricaine
... kreeft à l’armoricaine - Hak met de achterkant van je mes een opening in de scharen van de kreeft. Haal het eventuele afval uit de kreeft. Kruid met peper en zout. Verwijder de hersenen en doe deze in een kommetje, voeg een mespuntje boter, de harissa en de bloem ...
Kreeft à la nage | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-la-nage
... kreeft à la nage - Maak een sterke bouillon met wortel, selder, groen van de prei, ajuin, tijm, laurier en water en kruid met peper en zout. Laat dit opkoken en kook er dan de kreeft in gedurende 5 minuten. Haal de kreeft uit de bouillon en werk de jus af: zeef 3,5 ...
Kreeft belle-vue | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-belle-vue
... kreeft belle-vue - Maak een krachtige bouillon van alle groenten en kruid goed met de Piet Huysentruyt pepermolen, tijm, laurier, look en zout. Laat 10 minuten goed doorkoken. Leg de kreeft levend in het kokend water. Zet het vuur na 2 minuten lager en laat de kreeft ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/75/kreeft-met-kruidenboter
... kreeft ...
Kreeft met spruiten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kreeft-met-spruiten
... kreeft met spruiten - Kook de kreeften in een klassieke bouillon. Haal ze uit de schaal en snijd ze in tweeën. Snijd de spruitjes fijn en stoof ze aan in een beetje bakboter . Voeg er een ½ fijngesneden lookteentje en het fijngesneden spek aan toe. Frituur de platte ...