Resultaten voor gebakken lever

Recept voor gebakken eendenlever | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-eendenlever

... Bereiden:  Stoof de pompoenblokjes met het sinaasappelsap en de geleisuiker ca. 20 min. Mix met een staafmixer en laat afkoelen. Laat de room, melk, amaretto en amandelen inkoken tot er nog 1/4 van de vloeistof overblijft. Bak de lever op een hoog vuur in een pan zonder ...

Kalfslever met balsamico, uitjes en asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfslever-met-balsamico-uitjes-en-asperges

... aak met zout en peper, en giet de jus nadien door de zeef. Schik de lever op warme borden, lepel er de jus over en garneer met de gebakken ui en de asperges. Ingrediënten 4 stukken verse kalfslever (van ongeveer 180 gram) 4 el boter 2 middelgrote uien 12 witte asperges 2½ dl geconcentreerde kalfsbouillon 1 dl porto 1 el balsamico 1 th lepel bruine suiker 2 el bloem grof zout & peper ...

Terrine van foie gras | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-foie-gras

... Terrine van foie gras - Kuis de lever: haal de nerven er voorzichtig uit. Doe de lever in een kom en giet de cognac en porto erbij. Kruid met peper en zout. Leg aluminiumfolie in een terrinevorm. Leg de gekruide lever in de terrine en druk aan. Vouw de aluminiumfolie dicht. ...

Jeroen Meus - Gebakken kalfslever met rode kool en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kalfslever-met-rode-kool-en-gekookte-aardappelen

... gebakken kalfslever met rode kool en gekookte aardappelen - Jeroen kookt heerlijk ouderwets vandaag. Een krokant gebakken stuk kalfslever met rode kool en gekookte aardappelen. De rode kool stooft hij in smout of liesvet. De appelen, aalbessenconfituur en suiker maken ...

Jeroen Meus - Gebakken kalfslever met spruitjesstoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kalfslever-met-spruitjesstoemp

... - Jeroen maakt al eens graag klassieke, Vlaamse kost. In dit geval gaat hij aan de slag met kalfslever, spruitjes en een saus met gebakken spekjes. De liefhebbers van degelijke Dagelijkse kost zullen dit zeker weten te smaken! - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in een pot gezo ...

Jeroen Meus - Kalfslever in madeirasaus met sjalot en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfslever-in-madeirasaus-met-sjalot-en-aardappelen

... geveer anderhalve minuut. Laat de boter niet verbranden. 15. Draai het vlees om en laat het nog een minuut bakken. 16. Serveer de gebakken lever meteen. 17. Schep op de borden een flinke lepel zoetzure sjalotjes en wat gekookte aardappelen. Strooi wat grof zout op de ...

Eendenlever met passievrucht | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/eendenlever-met-passievrucht

... Eendenlever met passievrucht - Gepocheerde ganzenlever: Kook 1 maggi bouillon hartje groenten met zuiver water. Voeg er de peper, korianderbollen, rozemarijn, tijm, laurier en jeneverbessen bij en laat ½ uur trekken. Kruid de lever met peper en zout. Pocheer de lever ...

Terrine van ganzenlever | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-ganzenlever

... Terrine van ganzenlever - Open de ganzenlever met een gewoon smeermes en ga op zoek naar de nerf. Duw de lever opzij tot heel de nerf bloot ligt. Haal de nerf voorzichtig eruit. Kruid goed langs beide kanten met peper en zout, zout goed want dit trekt in de lever. Strooi ...

Recept kalfslever met sherryazijn en gebakken uien | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-kalfslever-met-sherryazijn-en-gebakken-uien/

... Recept kalfslever met sherryazijn en gebakken uien Bent u ook zo voorbij de aceto balsamico? Ik ben hem eerlijk gezegd spuugzat. Dat komt vooral door restaurants. Niet dat die er nou echt iets culinairs mee doen, maar koks koken goedkope balsamico in tot stroop en ...

Recept kalfslever met salie | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-kalfslever-met-salie/

... ever af en bak hem op niet te hoog vuur. Leg de blaadjes salie ernaast. Draai na een paar minuten het vuur nog wat lager; hard gebakken lever is bitter. Draai de blaadjes salie om. Afhankelijk van de dikte is de lever in 4 à 8 minuten gaar genoeg. Ga niet te lang door, anders wordt hij droog en taai. Snijd hem desnoods eventjes in om te zien hoever de garing is gevorderd: roze is gaar genoeg. Voor wie ‘lever’ al veel te eng en Italiaans is: met karbonaadjes werkt het ook. Kalfslever met salie voor 4: 4 plakken kalfslever 10 à 15 verse blaadjes salie 50 gram boter Onno Kleyn ...