Resultaten voor cantharellen
Gebakken cantharellen met bladpeterselie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-cantharellen-met-bladpeterselie
... Gebakken cantharellen met bladpeterselie - Maak de cantharellen schoon. Snijd ze in fijne reepjes. Pel en pers het knoflookteentje. Pel en snipper de sjalotten. Verwarm de olijfolie in een pan op een zacht vuur. Fruit hierin de knoflook en de sjalotten en voeg de cantharellen ...
Aspergesoepje met cantharellen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergesoepje-met-cantharellen
... Aspergesoepje met cantharellen - Schil de asperges en snijd ze fijn. Stoof ze aan in wat boter, doe er de look bij. Snijd het barbecuespek in blokjes en doe het erbij. Voeg de cantharellen (als je gedroogde cantharellen neemt, eerst spoelen en dan even in water laten staan) ...
Gratin met cantharellen in roomsaus
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/235/gratin-met-cantharellen-in-roomsaus-1
... Gratin met cantharellen in roomsaus - Heerlijk met dat goudbruine korstje! - Borstel de cantharellen schoon (niet spoelen). Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een droge pan op een hoog vuur gedurende 3 minuten. Smelt de boter en voeg er onmiddellijk de cantharellen ...
Haricots verts met cantharellen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bonen/haricots-verts-cantharellen
... Haricots verts met cantharellen 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischFrans bevat per portie60 kcal 2 g eiwit 4 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 300 g haricots verts 20 g boter 100 g cantharellen, ...
Pasta met cantharellen en pesto van salie | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pasta-met-cantharellen-en-pesto-van-salie
... Pasta met cantharellen en pesto van salie - Doe de cantharellen (of girollen), salie, look, room, Parmezaanse poeder in de blender. Kruid met peper en zout en voeg het sap van een halve citroen toe. Kook de spaghetti gaar. Giet ze af en meng met de champignonpesto. Versier ...
Wildbouillon met cantharellen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/bouillon/wildbouillon-cantharellen
... Wildbouillon met cantharellen 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering6.3obv 10 waarderingen VoorgerechtVleesHollands bevat per portie45 kcal 1 g eiwit 3 g vet 2 g koolhydraten Ingrediënten ½ eetlepel boter ¼ gele paprika, in 2 cm lange ...
Pompoenquiche met cantharellen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pompoenquiche-met-cantharellen
... Pompoenquiche met cantharellen - Snijd de pompoen in blokjes van 1 cm en stoof ze in een beetje boter. Voeg er de cantharellen, het eekhoorntjesbrood en de gekruidetofu aan toe. Kruid dit vervolgens met een beetje currypoeder en laat alles afkoelen. Schik het bladerdeeg in ...
Broodje met pesto en cantharellen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/broodje-uit-de-oven-met-pesto-en-cantharellen
... Broodje uit de oven met pesto en cantharellen - Broodje uit de oven met pesto en cantharellen - Mix de ingrediënten voor de pesto in een blender of stamp ze fijn in de vijzel.Halveer de broodjes en besmeer ze met een laagje pesto.Schik er enkele plakjes geitenkaas op ...
Haasfilet met cantharellen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/wild/haasfilet-cantharellen
... Haasfilet met cantharellen 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie525 kcal 32 g eiwit 32 g vet 6 g koolhydraten Ingrediënten 25 g boter 2 eetlepels slaolie 250 g haasfilet, in ...
Recept voor Velouté van cantharellen en aardpeer met salie | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/Veloute-van-cantharellen-en-aardpeer-met-salie/
... ënten - voor 4 personen 1 grote ui Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 2 takjes tijm Toevoegen 500 g cantharellen (ook hanenkammen genoemd) Toevoegen 350 g aardpeer (topinambour) Toevoegen Solo Vloeibaar Toevoegen 1 scheutje ...