Resultaten voor fine champagnesaus piet huysentruyt

Eendenborst met champagnesaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eendenborst-met-champagnesaus

... Eendenborst met champagnesaus - Kruid de eendenborsten met peper en zout. Zet een kleefpan op een hoog vuur en leg er de eendenborsten op de velkant in. Bak ze 3 à 4 min. aan beide kanten. Haal de eendenborsten uit de pan en giet het vet weg. Doe boter in de pan en ...

Oesters in champagnesaus met spinazie | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/oesters-in-champagnesaus

... Oesters in champagnesaus met spinazie - Oesters, je lust ze of je lust ze niet. Behoor je tot die laatste groep? Probeer ze dan eens met champagnesaus en spinazie. Ze zijn niet rauw en smaken dus wat anders. Een feestelijk hapje tijdens Kerstmis of Nieuwjaar. Snij ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...

Recept voor fine champagnesaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/fine-champagnesaus

... bereiden: Stoof de sjalot en look aan in een klontje boter. Doe de champignons, witloof, tijm en laurier erbij en bak enkele minuten mee. Blus met cognac en roer de mosterd eronder. Giet de kalfsfond erbij en kook in voor de helft. Doe de room erbij en kruid af met ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...

Slasoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep

... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met ...

Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette

... Asperges met kruidenvinaigrette By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: ...