Resultaten voor pistolets bakken met piet huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hamburger
... aan één kant, draai de hamburger en leg en een sneetje kaas op. Laat hem nog eens 6 minuten bakken aan de andere kant. Stop de pistolets even in de oven. Leg een blaadje sla, een schijfje tomaat, augurkjes en uitjes op één deel van de pistolet. Doe er nog wat ketchup bij. Leg de hamburger op de sla en sluit de pistolet. Ingrediënten 1 ei bloem 1 komkommer 2 tomaten 1 krop sla handvol kleine uitjes handvol augurkjes 2 el currypoeder ketchup 4 sneedjes kaas ma ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pistolets
... n beetje bebloemen en dan in een voorverwarmde oven van 230 graden en bak ze 10 tot 15 minuten, afhankelijk van de grootte van de pistolets. Ingrediënten 400 gr bloem 2 dl lauwe melk 42 gr verse gist 20 gr boter 5 gr zout ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Broodje met rivierkreeftjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-rivierkreeftjes
... Broodje met rivierkreeftjes - Snijd de pistolets in de gewenste vorm. Kook de asperges beetgaar. Snijd de Comtékaas in blokjes en hak de bieslook fijn. Meng de kaasblokjes met de rivierkreeftjes en de bieslook, doe er de olijfolie en de balsamico bij. Schik de asperges ...
Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-van-kop-en-asperges-en-grijze-garnalen
... Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngesneden kop : 4 plakjes bieslook graanmosterd : 2 kleine witte asperges : 16 grijze garnalen : 100 gr plattekaas ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...
Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/groententempura
... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...
Tonijnsalade op bruine pistolets - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/tonijnsalade/tonijnsalade-bruine-pistolets
... Tonijnsalade op bruine pistolets 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 11 waarderingen LunchgerechtVisOverige keukens bevat per portie180 kcal 10 g eiwit 5 g vet 23 g koolhydraten Ingrediënten 2 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wokken
... Wokken - Kook de noedels en giet af. Snij alle groenten klein. Snij ook de kip in gelijke grote blokjes. Maak de wok goed heet, doe er olie in en wacht tot deze goed warm is. Doe er de kippenblokjes in, als deze zijn aangebakken doe je er de wortel bij en dan iedere keer ...