Resultaten voor cuisine addict boutique

Fish cuisine zelf maken - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/fish-cuisine-zelf-maken/

... Fish cuisine zelf maken Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes ...

Aan tafel met Tanja: CUISINE!

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/09/cuisine.html

... CUISINE! Maandenlang heb ik met de oorspronkelijke Franse editie van cuisine onder mijn armen gelopen met als resultaat meer spierballen en pijn in de rug. En nu ligt dan eindelijk de Nederlandse editie in de winkel: 1000 klassiekers uit de Franse keuken, ooit merendeels ...

Rodebietensoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rodebietensoep

... e peterselie. Ingrediënten 500 g rauwe bieten 1 sjalotje 20 g Alpro soya Bakken en Braden 50 cl groentebouillon 20 cl Alpro soya cuisine 1 tl komijnzaad zwarte peper zout 1 takje platte peterselie een paar druppels Alpro rijst cuisine ...

Romige broccolisoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/romige-broccolisoep

... Romige broccolisoep - Fruit de fijngesneden ui, broccoli en prei in wat Alpro Bakken en Braden. Voeg de groentebouillon toe en laat 30 minuten zachtjes koken. Mix het geheel en werk af met kruiden en wat Alpro Cuisine. Ingrediënten plantaardige vetstof bv Alpro Bakken ...

Wortelsoep | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/wortelsoep

... Wortelsoep - Schil en snijd de groenten in blokjes en bewaar 1 wortel. Smelt een beetje Fama in de pan en stoof de groenten aan. Blus de bouillon en laat deze ongeveer 20 minuten koken zonder deksel. Mix de soep. Snijd de rauwe wortel en de basilicum fijn en dresseer ...

Gratin dauphinois met courgette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gratin-dauphinois-met-courgette

... Gratin dauphinois met courgette - Warm de Alpro Drink Nature en de Alpro cuisine op in een steelpannetje. Voeg hier het laurierblaadje en geperste knoflook aan toe. Haal het pannetje van het vuur zodra het mengsel kookt. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Schil de ...

Pannenkoeken met sojamelk | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pannenkoeken-met-sojamelk

... Pannenkoeken met sojamelk - Meng de bloem, Alpro Soja Drink, eieren, suiker en de olie tot een beslag en bak er pannenkoeken mee. Smelt de chocolade met een klein geutje Alpro Soja Cuisine. Serveer de pannenkoeken met de chocoladesaus. Ingrediënten 100 gr chocolade suiker ...

Scampi met curry | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-curry

... Scampi met curry - Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit. Verhit een beetje Fama in de wok en bak de scampi's kort aan elke kant aan. Draai ze om, kruid met peper en zout en voeg de curry eraan toe. Schil de appel, snijd hem in heel kleine blokjes en voeg deze ...

Asperges met gepocheerd ei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei

... n pan met wat Alpro soya bakken en braden gedurende 6 min. Kruid met PH Pepermix en zout. Blus met azijn en voeg er de Alpro soya cuisine aan toe. Laat goed opkoken tot een gebonden saus. Pocheer de eieren. Voeg er 1 el PH Groentebouillon aan toe en witte wijnazijn. Hak de kruiden en doe ze bij de asperges. Serveer de asperges met daarop het ei. Werk af met kruiden. Ingrediënten 4 eieren 4 e ...

Voor de kinderen: Zweedse gehaktballetjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/voor-de-kinderen-zweedse-gehaktballetjes

... Voor de kinderen: Zweedse gehaktballetjes - Meng de Alpro Cuisine, het ei, het broodkruim, het zout en de zwarte peper door elkaar. Voeg het gehakt toe en meng alles goed door elkaar. Rol met natte handen balletjes van het gehakt en leg ze op een bakrooster dat je hebt ...