Resultaten voor chocoladecake melkchocolade
Kleine chocoladecake van melkchocolade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/kleine-chocoladecake-melkchocolade
... Kleine chocoladecake van melkchocolade 4 kleine cakes 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 8 waarderingen GebakVegetarischFrans Ingrediënten 3 eieren 80 g suiker 1 eetlepel bloem 150 g melkchocolade 40 g boter Bereiden Verwarm de oven voor tot ...
Chocoladecake met karamelsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/chocoladecake-met-karamelsaus
... chocoladecake met karamelsaus - Verwarm de oven voor op 180 °C. Smeer 2 grote ronde bakvormen in met boter en poeder af met bloem. Doe de bloem, 300 g suiker, bakpoeder, zout en cacaopoeder in een grote mengkom. Meng alles goed. Zet de mixer op de laagste stand en voeg al ...
Chocoladecake van pure chocolade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-pure-chocolade
... hocolademengsel door het eimengsel. Spatel tot slot de gezeefde bloem door het beslag.Schep het mengsel in een cakevorm en bak de chocoladecake ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven. Extra benodigd Cakevorm Het recept 'Chocoladecake van pure chocolade' is afkomstig uit het kookboek Desserts (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books. ...
Glutenvrije chocoladecake | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glutenvrije-chocoladecake
... Glutenvrije chocoladecake - Klop de eieren samen met de suiker tot een wit schuim. Voeg de gesmolten boter eraan toe. Meng er vervolgens de rijstbloem, het maïszetmeel, de cacao en de fijngehakte chocolade onder. Giet dit mengsel in een hoge bakvorm en bak 40 à 45 minuten ...
Chocoladetruffels | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladetruffels-0
... Chocoladetruffels - Snijd de pure chocolade in kleine stukjes. Breng de room aan de kook en voeg hem al roerend bij de stukjes chocolade. Meng nu op de hoogste stand en voeg er 1 voor 1 de klontjes boter aan toe tot je een schuimige massa krijgt. Snijd de pistachenoten. Vul ...
Chocoladecake met hazelnoten en amandelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-hazelnoten-amandelen
... m van 30 cm.Laat 50 minuten tot 1 uur bakken en let tegen het eind van de baktijd goed op. Laat in de vorm afkoelen voordat je de chocoladecake eruit haalt en bedekt met een laag pure chocolade. Extra benodigd Cakevorm of siliconenvorm van 30 cm KookboekHet recept 'Chocoladecake met hazelnoten en amandelen' is afkomstig uit het kookboek... Goede smaakTrish DeseineEen luxe cassette met zes kookboekjes en meer dan 140 recepten voor de echte fijnproever. Vijf van de zes receptenboekjes behandelen een culinaire... lees verder© Terra Lannoo. ...
Malteservierkantjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/malteservierkantjes
... Malteservierkantjes - Bekleed een vierkant bakblik van 20x20 cm met vetvrij papier. Doe de boter, chocolade en glucosestroop in een middelgrote pan en laat op een zacht vuurtje smelten. Roer daarbij voortdurend in het mengsel, neem van het vuur zodra alles goed vermengd is ...
Banaan- en chocoladecake van Ainsley Harriott - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/banaan-chocoladecake-ainsley-harriott
... Banaan- en chocoladecake van Ainsley Harriott 8 personen 0 min voorbereiden 1:50 uur bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 11 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 250 g bloem 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel dubbelkoolzure soda 120 g ongezouten boter, ...
Chocoladecake van witte chocolade en frambozen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-witte-chocolade-frambozen
... chocoladecake van witte chocolade en frambozen 1 chocoladecake 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 18 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 125 g boter 150 g witte chocolade 175 g fijne suiker 125 g zelfrijzend bakmeel 90 g ...
Warme chocoladecake | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/warme-chocoladecake/
... en de rijst heb je vooraf gekookt zodat het alleen nog warm gemaakt moet worden in de magnetron. Dan kun je in de tussentijd deze chocoladecake maken. Niets troostrijker op een koude dag dan een stoofschotel en warme chocoladecake als dessert. Oven op 180 graden. Vet een springvorm van 18-20 cm goed in en doe bakpapier op de ...