Resultaten voor patrijs klaarmaken jeroen meus
Patrijs met sla en frietjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/patrijs-met-sla-en-frietjes
... patrijs met sla en frietjes - Kruid en bak de patrijzen langs alle kanten mooi bruin in een lichtbruine boter. Bak ze daarna verder in het schuim van de boter door regelmatig koude boter toe te voegen. Hak de ajuin. Meng de krop sla met de gehakte ajuin, de olie en azijn ...
Linzensoep met patrijs | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/linzensoep-met-patrijs
... Linzensoep met patrijs - Week de linzen gedurende 1 uur in water. Hak de sjalot en de look fijn en stoof ze een beetje aan in bakboter. Snij de helft van het spek in reepjes en stoof ze mee aan, samen met de linzen. Blus het geheel met water en voeg er de wildbouillon ...
Recept voor Patrijs met groene kool | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/patrijs-met-groene-kool/
... rk er op het laatste moment, indien voorhanden, 1 eetlepel vleesglace door. Verdeel de kool over de borden. Leg daarop de stukken patrijs, de schijfjes worst of bloedworst en de wortelen. Garneer met natuuraardappelen. Geniet van patrijs met groene kool ...
Recept voor gebraden wilde patrijs met groene kool | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebraden-wilde-patrijs-met-groene-kool
... elmatig met het braadvocht. Haal ze uit de pan en laat ze aan de kant van het fornuis rusten. Doe de helft van de braadjus van de patrijs in een koekenpan en zet opzij. Doe bij de overgebleven helft de gare groene kool, stoof die even aan en meng de gekookte aardappelen erdoor. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. werk af: Haal de korst van het brood en snijd het in V-vorm. Bak de boterhammetjes kort in de resterende braadjus. Haal ze uit pan en zeef de braadjus. Kruid bij en voeg nog een klontje boter toe. serveren: Verdeel de stoemp over voorverwarmde borden, versnijd de patrijzen en leg ze erbij. Werk af met de toast en het spek en schep e ...
Zelf kreeft klaarmaken (met citroenmayo) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kreeft-met-citroenmayonaise/
... Zelf kreeft klaarmaken (met citroenmayo) Vandaag niet alleen een leuk recept, maar ook een filmpje. Het recept hebben we uitgeschreven, maar ik laat je in de video ook stap-voor-stap zien hoe je kreeft bereidt. We hadden nog nooit eerder kreeft gemaakt, maar nadat we ...
Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje
... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...
Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood
... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...
Jeroen Meus - Preivelouté met gerookte zalm en bieslookroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preiveloute-met-gerookte-zalm-en-bieslookroom
... Preivelouté met gerookte zalm en bieslookroom - Prei is een op en top Belgische groente die je op heel veel manieren kunt klaarmaken. Kwaliteitsprei wordt vooral gekweekt in de streek rond Roeselare. Je herkent hem aan de mooie stronken waarvan het wit ongeveer 15 centimeter ...
Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla
... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...
Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise
... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...