Resultaten voor basilicumolie
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundscarpaccio-met-basilicumolie-parmezaanse-kaas-paddenstoelen-op-olie-en
... Rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla - Maak de basilicumolie: mix de basilicumblaadjes, de olijfolie en het snuifje zout in de blender. Verdeel de flinterdun gesneden plakjes rundvlees over vier borden. Kruid met versgemalen ...
Boeuf Milanaise | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/boeuf-milanaise
... Boeuf Milanaise - Snijd de rosbief fijn. Besprenkel met wat citroensap, basilicumolie en olijfolie. Overstrooi met de kaas en PH pestokruiden. Versier met basilicum en een beetje balsamico. Ingrediënten 4 el gemalen Parmesan 8 el olijfolie rosbief sap van halve citroen 2 el ...
Gegrilde asperges met rilette van ham | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-asperges-met-rilette-van-ham
... ijn, voeg er de geklopte room aan toe en breng op smaak. Serveer de asperges samen met de rilette en besprenkel vervolgens met de basilicumolie en een beetje citroensap. Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas en versier met kleine basilicumblaadjes. Ingrediënten 8 sneetjes Ganda ham 20 dikke groene asperges 4 el geklopte room ½ citroen, het sap 4 el Parmezaanpoeder 8 el basilicumolie kleine basilicumblaadjes basilicumolie ...
Plattekaas met gebakken aardbeien | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/plattekaas-met-gebakken-aardbeien
... Plattekaas met gebakken aardbeien - Mix de ontbijtgranen in de blender. Snijd de aardbeien in stukjes, bak ze kort aan in de basilicumolie en kruid met peper. Klop de kaas op met de honing. Schik de aardbeien in een glaasje, schep er wat plattekaas op en overstrooi met de ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/inktvis
... bij. Haal de pan van het vuur en blus met wat olijfolie en het sap van een halve citroen. Werk af met vers gehakte peterselie en basilicumolie. Ingrediënten inktvis olijfolie peper en zout knoflook sap van een halve citroen peterselie, gehakt basilicumolie ...
Asperges met radicchio en gamba's | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-radicchio-en-gambas
... , voeg er wat balsamico aan toe. Leg de gestoofde groentjes op het bord. Verdeel de gamba's erover. Werk af met wat Vandemoortele basilicumolie. Ingrediënten gamba's (1 grote of 2 kleine) 20 asperges (groene of witte) 1 bol radicchio (rode sla) balsamicoazijn olijfolie ba ...
Jeroen Meus - Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lookolie-chiliolie-basilicumolie-en-dragonazijn
... Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Olie en azijn vormen de basis van heel wat recepten. Door ze op voorhand te mengen met kruiden en andere smaakmakers zoals look of chilipeper krijgen ze extra smaak. Je vindt geïnfuseerde olie en azijn in winkel maar je kan ...
Zeewolf met kappers en basilicum | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zeewolf-met-kappers-en-basilicum
... . Laat dit gedurende 10 minuten intrekken. Kruid met peper, niet met zout. Meng de grof gehakte basilicum met de kappertjes en de basilicumolie. Smeer de vis hier vervolgens mee in. Bak gedurende 10 minuten op 180° C. Smeer de vis nu in met de zure room en zet hem daarna opnieuw 3 à 5 minuten op 200° C in de oven. Serveer de vis met de saus en eventueel een gestoomde aardappel. Ingrediënten 1 citroen ...
Jeroen Meus - Gele paprikasoep met basilicumolie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gele-paprikasoep-met-basilicumolie
... Gele paprikasoep met basilicumolie - Paprika is een dankbare groente om een lekker soepje van te maken. Jeroen roostert de paprika's en werkt ze af met een frisse basilicumolie. Een tip: maak altijd genoeg soep klaar en vries ze in. Handig voor als je bezoek krijgt of als ...
Maatjes met avocado | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/maatjes-met-avocado
... e tomaatjes, de look en 1 el zure room. Breng op smaak met peper en zout. Serveer dit met de maatjes en besprenkel het geheel met basilicumolie en balsamicoazijn. Versier met bieslook, dille en overstrooi met lookkruiden. Ingrediënten 1 tomaat 1 rijpe avocado 2 maatjes 1 teentje look balsamicoazijn basilicumolie 1 el zure room lookkruiden enkele lompviseitjes verse dille verse bieslook 1 citroen ...