Resultaten voor 4 4de gebak
https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen
... Roer de melk en de room erbij tot je een glad beslag bekomt. Giet dit mengsel in de vorm en voeg hieraan de pruimen toe. Bakken : 40 à 50 min op 180°C. Ingrediënten boter 150 gr gedroogde pruimen 100 ml rum 3 eieren 100 gr suiker 125 gr zelfrijzende bloem 175 ml melk 100 ml slagroom ...
Baklava met noten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/baklava/baklava-noten
... Baklava met noten 20 stuks 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen GebakVegetarischMediterraan Ingrediënten 250 g gepelde walnoten 150 g gepelde en gehakte pistachenootjes 100 g gehakte hazelnoten 4 eetlepels oranjebloesemwater ...
Trifle met rode vruchten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/trifle-rode-vruchten
... Trifle met rode vruchten 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 3 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 180 ml room 350 g kwark 60 g suiker 300 g rode vruchten (frambozen, bosbessen, aardbeien, rode ...
Recept voor Speelse boterham | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/speelse-boterham/
... ugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen blad harde plastic (type plastic map) Toevoegen stift Toevoegen schaar Toevoegen Becel Pro Activ Toevoeg ...
Chocoladecake met mascarpone - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-mascarpone
... Chocoladecake met mascarpone 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 12 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten voor het chocoladegebak 4 eieren 100 g poedersuiker 50 g boter 80 g bloem 30 g cacao (plus extra ...
Jeroen Meus - Pistachecake - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pistachecake
... er bij de koffie of als dessert in het gezelschap van een bol pistache-ijs - 0. 1. 2. 3. Laat de boter op kamertemperatuur komen. 4. Doe alle nodige pistachenoten (100 g voor 1 cake) in de hakmolen en maal ze tot kleine brokjes. (Maak er geen poeder van.) 5. Bewaar de helft van de gemalen noten in de hakmolen. Zet de rest even opzij. Doe ook de bloemsuiker en de neutraal smakende olie in de kleine blender en laat alles enkele minuten dr ...
http://creaymme.blogspot.be/2015/10/chocolade-pompoencake.html
... oven op schep met een vork het deeg lichtjes onder elkaarzet de bakvorm met het deeg in een voorverwarmde oven van 160°C ( 140°C hete lucht) en laat ongeveer 70 minuten bakkencontroleer na de baktijd de gaarheid van het deeg: prik er met een pen in, komt die er droog uit dan is de cake gaarlaat het gebak afkoelensmelt de chocolade met het kokosvet in een kom boven een heet waterbad en overgiet hiermee het gebak Ik gebruikte zelfrijzende bloem i.p.v. bloem en bakpoeder.Omdat ik geen kokosvet had, voegde ik een klontje boter toe aan de chocolade Mijn cake bakte 70 min. op 140°C hete lucht en nog 10 min. op 165°C recept: Sweet Dreams, das neue magazin für Back-feen & Naschkatzen : Lisa Kochen Backen ( September/oktober 2011) ...
Amandelkoekjes met 'boerenjongens' | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/amandelkoekjes-met-boerenjongens
... elen (geheel, met vlies er nog aan) 1 th lepel zout 1 vanillestokje materiaal 1 grote weckpot rozijnen op alcohol (boerenjongens) 400 gr rozijnen ½ l alcohol voor opleggen van fruit (40°) 250 gr suiker 2 dl water 1 kaneelstokje ...
Jeroen Meus - Aarschots gebak - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aarschots-gebak
... Aarschots gebak - Sinds 2018 wordt het Aarschots gebak van patisserie Deleu erkend als streekproduct. De basis van deze verfijnde taart is een frangipanebeslag met daarbovenop een rijkelijke laag appelcompote, afgewerkt met amandelschilfers en kokos. Jeroen haalt ...
Jeroen Meus - Sneeuwwitte bûche - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sneeuwwitte-buche
... aadjes gelatine uit en roer ze door het warm fruit tot ze opgelost zijn. Laat de mangopuree afkoelen en opstijven in de koelkast. 4. Scheid de eieren. Doe de dooiers in de mengkom van de keukenmachine. Bewaar het eiwit apart. 5. Voeg de suiker toe aan de pot met dooiers en klop het mengsel bleek en luchtig. (ruban) 6. Zeef de bloem en spatel ze door het zoete dooiermengsel. 7. Verzamel het eiwit in een (andere) mengkom, voeg een snuifje zout toe en klop het tot een stevig wit schuim. 8. Verwarm de oven voor tot 200°C. 9. Gebruik een beetje boter om een vel bakpapier vast te kleven op een vlakke bakplaat met lage opstaande rand. 10. Maak insnijdingen in de 4 hoeken, zodat je de volledige b ...